Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn încă de Luni se vor afla pe drumuri. Din punctul vostru de vedere, aceste deplasări sunt utile, mai ales dacă vizează o rudă ce vă ajută

frecvent (datorie morală), însă în ansamblu toate aceste ieșiri din tipar vă dau peste cap programul de la muncă. Dacă aveți de susținut un examen practic, astrologul ZODIACOOL recomandă să vă ascultați intuiția, nicidecum părerile prietenilor, celor concurenți, deoarece mai mult vă vor destabiliza emoțional.

Între 29 Mai-1 Iunie se anunță pregătiri pentru un eveniment ce va avea loc în weekend, cel mai sigur voi veți fi gazdele. Starea voastră în acest interval analizat este de irascibilitate, toți vor avea ceva de comentat, de adăugat, urmând ca nativii Capricorn să se adapteze, ceea ce în primă fază se va trece cu vederea, în următoarele 2 săptămâni nu o să mai suportați.

Totul se va învârti în jurul întrebării: „Oare se merită?”. Voi veți fi cei care veți observa, veți înțelege dacă așa doriți să vă conduceți viața sau nu. În această analiză vorbim de elemente la modul general, însă în fond, tot ce se petrece acum în inima voastră este ca într-un vulcan activ, ce stă să erupă.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie acționează asupra sănătății și a muncii, aceste două domenii de viață vor cunoaște un salt. Profesional, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare o să profitați de contextul format, dar până atunci, la nivel fizic pot să apară accidentări la picioare, spate, cap.

Pe axa relațională, tranzitul lui Marte prin casa căsătoriei aduce multe îndoieli legate de fidelitatea celui drag.
Dacă relațiile în care vă aflați de mult timp nu vă mai aduc iubire, împlinire sufletească, ar fi cazul să începeți să comunicați mai mult, să efectuați activități împreună, doar așa o să dați un restart.

Cuplurile ce sunt la început de drum sub influența Lunii Noi vor face planuri financiare, pe termen lung.
Cei care își doresc un copil între 1-3 Iunie șansele de a-l concepe sunt de peste 90%.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să aveți mai multă încredere în voi, nu mai cereți sfaturi în stânga și în dreapta, așa doar dați impresia că nu sunteți siguri pe voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.