Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn încă de Luni se vor afla pe drumuri. Din punctul vostru de vedere, aceste deplasări sunt utile, mai ales dacă vizează o rudă ce vă ajută

frecvent (datorie morală), însă în ansamblu toate aceste ieșiri din tipar vă dau peste cap programul de la muncă. Dacă aveți de susținut un examen practic, astrologul ZODIACOOL recomandă să vă ascultați intuiția, nicidecum părerile prietenilor, celor concurenți, deoarece mai mult vă vor destabiliza emoțional.

Între 29 Mai-1 Iunie se anunță pregătiri pentru un eveniment ce va avea loc în weekend, cel mai sigur voi veți fi gazdele. Starea voastră în acest interval analizat este de irascibilitate, toți vor avea ceva de comentat, de adăugat, urmând ca nativii Capricorn să se adapteze, ceea ce în primă fază se va trece cu vederea, în următoarele 2 săptămâni nu o să mai suportați.

Loading...

Totul se va învârti în jurul întrebării: „Oare se merită?”. Voi veți fi cei care veți observa, veți înțelege dacă așa doriți să vă conduceți viața sau nu. În această analiză vorbim de elemente la modul general, însă în fond, tot ce se petrece acum în inima voastră este ca într-un vulcan activ, ce stă să erupă.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie acționează asupra sănătății și a muncii, aceste două domenii de viață vor cunoaște un salt. Profesional, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare o să profitați de contextul format, dar până atunci, la nivel fizic pot să apară accidentări la picioare, spate, cap.

Pe axa relațională, tranzitul lui Marte prin casa căsătoriei aduce multe îndoieli legate de fidelitatea celui drag.
Dacă relațiile în care vă aflați de mult timp nu vă mai aduc iubire, împlinire sufletească, ar fi cazul să începeți să comunicați mai mult, să efectuați activități împreună, doar așa o să dați un restart.

Cuplurile ce sunt la început de drum sub influența Lunii Noi vor face planuri financiare, pe termen lung.
Cei care își doresc un copil între 1-3 Iunie șansele de a-l concepe sunt de peste 90%.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să aveți mai multă încredere în voi, nu mai cereți sfaturi în stânga și în dreapta, așa doar dați impresia că nu sunteți siguri pe voi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului
Horoscop 2020 sănătate Leu: există aspecte care predispun nativii Leu la accidente, mai ales la
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.