#reclama0#

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru zodia Balanta

#reclama10#

Horoscop saptamanal: pentru nativii Balanta, perioada 27 ianuarie-2 februarie este una in care lupta si vor sa faca dreptate cu ajutorul cuvintelor scrise sau rostite

#reclama1#

Sunteți justițiari. Dacă nu sunteți în situația de a putea vorbi în media sau dacă nu sunteți un jurnalist, scrieți pe Facebook, vorbiți peste tot unde puteți să vorbiți de acele lucruri care vi se par că sunt nedrepte. Vă exprimați energic, chiar cu prea mult curaj și uneori cu agresivitate și asta face ca aceia care sunt vizați să fie puțin cam temători, le e teamă.

Degajați un fel de teamă pentru aceia care sunt vizați de cuvintele voastre. În același timp aveți o voință extraordinară de a învăța lucruri noi, extraordinare. Pe de altă parte, vă adânciți în munci care vă fac plăcere pe undeva și aveți sentimentul că vă înalță aceste munci, muncile de rutină, muncile fizice. Vă aruncați în aceste munci, aveți senzația că acestea vă înalță spiritual.

#reclama7#

În domeniul sănătății, cei care lucrați în domeniul sănătății, tindeți să faceți tot felul de experimente, iar cei care nu vă ocupați de domeniul sănătății, vă ocupați de propria voastră sănătate și încercați să vă ameliorați anumite afecțiuni și cu medicamente, dar și cu tehnice nonconformiste, căutând formula magică pentru a găsi antidotul, chiar și cu tehnici spirituale. Încercați să vă ameliorați anumite afecțiuni.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.