Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: pentru nativii Taur începutul toamnei se anunță cu recolte foarte bune, mai ales pe segmentele sănătate, iubire, copii, încredere în sine, întrucât

avem în momentul de față 7 din 10 planete plasate numai pe semne de pământ, semne ce pe voi vă avantajează. Mai mult decât atât, Uranus, care este în semnul vostru, face și trigon cu aceste planete, vă susține, vă dinamizează și vă împinge de la spate să vedeți mai multe.

În prima parte a săptămânii, între 26 și 27 august, Luna tranzitează sectorul rezervat discuțiilor, călătoriilor. Tocmai de aceea nativii Taur vor fi predispuși să aibă parte de tot felul de întâlniri, discuții, fie cu frați, fie cu colegi, fie vor avea nevoie de semnarea unor acte sau trebuie să li se aprobe ceva și vor fi pe drumuri.

Loading...

În funcție de aceste drumuri, între 27 și 29 august vedem să treceți la planul doi, fie de a achiziționa ceva, fie, de ce nu, chiar de a începe o renovare prin casă sau de a dezbate o moștenire, de a pregăti poate actele pentru oficializare.

Vorbim de demersuri ce țin de familie, dar care vă aduc vouă satisfacție, de aceea este o nouă etapă în viața voastră, posibil să așteptați un copil și începeți să renovați prin casă în așteptarea acestuia.

Cert este că nativii Taur au parte de multe transformări și satisfacții sentimentale, întrucât sunt mulțumiți de schimbările ce au apărut în viața lor încă din luna martie și până în momentul de față.

Mai mult decât atât, din 29 august, Mercur, planeta comunicării, a gândirii, intră și ea în semnul rezervat iubirii, creativității. Așa că, pe partea sentimentală simțiți că vă vibrează sufletul altfel, că primiți acele confirmări, acele mulțumiri pe care le-ați așteptat posibil toată viața.

Dacă sunteți singuri, șansele de a vă îndrăgosti sunt de peste 90%. Dacă sunteți deja într-o relație, posibil în prima parte a săptămânii să fie unele certuri, urmând ca după 29 spre 30 august să fumați pipa păcii.

Totuși, această săptămână este una cu foarte multe satisfacții pe plan afectiv, iar faza de Lună Nouă, implicată tot pe casă a V-a, pe unii Tauri poate să îi facă să se simtă mai norocoși, așa că vor încerca să joace tot felul de jocuri sau să se îmbogățească peste noapte, ceea ce nu este momentul propice, întrucât Jupiter din casa a VIII-a, a câștigurilor neașteptate, face o cuadratură cu Lilith, așa că ideal ar fi să nu acceptați astfel de situații în viața voastră, clar vor fi un eșec.

Dacă vă vin idei geniale totuși, ce implică perioade lungi de manifestare și banii se obțin în timp, atunci este un moment favorabil.

Partenerul este mult mai generos cu voi, poate să vă facă un cadou, poate să vă invite la un eveniment sau să petreceți la un anumit eveniment în weekend. Cert este că vin foarte multe schimbări, transformări, situații neașteptate pe planul iubirii.

Pe tot ceea ce înseamnă muncă, carieră și sănătate, este o săptămână mai relaxantă. Chiar dacă sunt unele nemulțumiri, le veți depăși, întrucât aveți totuși unele confirmări afective și asta contează cel mai mult pentru voi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.