Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: pentru vedetele săptămânii analizate, horoscopul ZODIACOOL vorbește de multe, multe schimbări, din toate punctele de vedere. Așa că, nativii Fecioară

au acum energie, chiar în surplus pentru a pune în practică tot ceea ce își doresc.

În momentul de față, între 26 și 29 august, nativii Fecioară au în semnul lor Soarele, Venusul și Marte, așa că se vor focusa mai mult pe ceea ce le place, pe ceea ce își doresc să studieze, spre a mânca o mâncare mai bună, a-și achiziționa ceva ce și-au dorit de ceva timp. Nimic nu este chiar așa de constructiv.

Mai mult decât atât, Luna tranzitează casele rezervate prietenilor, distracției, a socializării și, de asemenea, a sufletului și a sănătății. Așa că, abia din 29 august se vor focusa pe lucruri mult mai serioase, întrucât Mercur, guvernatorul lor, va intra în domiciliu și va începe să facă ordine în viața nativilor Fecioară.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL recomandă acestor nativi după 29 august să își facă o listă cu tot ceea ce își doresc să obțină de la viață în următoarele șase luni sau măcar o listă cu priorități, pentru a le pune în practică imediat după 30 august, când are loc faza de Lună Nouă în semnul Fecioară.

Dacă tot am amintit de faptul că va avea loc această Lună Nouă, ar trebui să vedem și ce impact va avea ea. Când vorbim de un astfel de eveniment, vorbim de noi începuturi, de deschiderea către noi oportunități. Acestea aș zice totuși că implică mai mult sfera afectivă, întrucât la mijloc îl avem pe Venus, planeta dragostei, și pe Marte, nativii Fecioară luptă pentru ceea ce își doresc, pentru ceea ce iubesc.

Dacă sunt nativi Fecioară care în momentul de față sunt singuri, această săptămână (sau mai degrabă weekendul analizat) aduce posibilitatea de a se îndrăgosti. Toamna anului 2019 va fi foarte romantică în cazul acestor nativi, pot să aducă pe lume și copii, pot să își schimbe prioritățile la 180 de grade.

Toate acestea se pot derula în urma unor discuții cu persoane din străinătate, mutării într-un alt spațiu, achiziției unei locuințe și apoi conceperii unui copil, apar foarte multe elemente practice în viața voastră.

Pe plan profesional este bine, chiar dacă sunt unele nemulțumiri legate de modul în care vă văd cei din jur, aici mă refer posibil la colegi, întrucât în ultima perioadă v-ați plâns prea mult de problemele voastre și ați indus sentimentul de milă. Vreți să schimbați opinia și de aceea cel mai probabil veți lua măsuri, veți fi mai radicali.

Totul începe și de la poziția corpului, de la felul în care vă îmbrăcați. Vin foarte multe transformări, totul pleacă de la partea mentală. Uranus în retrogradare, în trigon cu toate aceste cinci elemente din semnul vostru, ce se vor afla acolo în weekend, vorbesc de o renaștere din punct de vedere psihic, de idealuri mărețe, de un nou început poate pe partea de studii, de o relocare la ce presupune studiile sau o călătorie generată de aceste elemente.

Apar multe schimbări și important este că ceea ce se construiește acum este de viitor, este pentru următorii cel puțin 12 ani, așa că vreți, nu vreți, veți face parte din aceste jocuri ale Universului.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este să acceptați cu inima deschisă aceste provocări, propuneri, oportunități, întrucât veți fi bine avantajați.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.