Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in perioada 25-31 mai, nativii zodiei Taur sunt foarte pragmatici

Ei sunt pragmatici în general, dar de data aceasta banii, posesiunile, valorile materiale sunt în centrul atenției. În această situație, ar fi recomandat ca nativii să apeleze la persoane competente pentru că, o serie de planete din domeniul posesiunilor și banilor îi pot induce în eroare pe nativi și îi pot predispune la greșeli. Calitățile personale sunt, de asemenea, în centrul atenției nativilor. Sunt foarte preocupați de problemele pe care le au și se concentrează cu toată ființa pe a-și mobiliza calitățile, pentru a putea face față provocărilor.

Și pentru că am pomenit de provocări, acestea pot apărea, în această săptămână, din zona prietenilor. Se pare că o anumită parte a averii nativilor poate stârni gelozii. Sau prietenii pot veni cu sfaturi nu tocmai potrivite, nu neapărat din rea intenție, poate din nepricepere. Din păcate, cei din jur sunt foarte vocali și fie că nativii vor ține mai puțin cont de ce spun aceștia, fie vor lua tensiunile ca provocări, având în acest caz șanse reale de a progresa binișor. De data aceasta, astrologul ZODIACOOL nu poate spune despre viața romantică a nativilor zodiei Taur decât că „dragostea trece prin stomac”!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.