Horoscop saptamanal 24 Februarie-1 Martie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal si previziuni astrologice pentru toate zodiile: in perioada 24 februarie-1 martie, suntem concentrati pe o revizuire a propriei identitati

În săptămâna 24 Februarie - 1 martie, poziția în care se găsesc planetele, respectiv în cadranele I și II, semnifică o preocupare a nativilor în special către o reorientare, sau reconfigurare, redefinire a propriei identități. Pentru aceia dintre nativi care sunt la începutul acestui gen de autonanaliză, la începutul încercărilor de autoidentificare, putem să spunem că este o săptămână a orientării, configurării și definirii propriei identități.

Horoscop saptamanal previziuni

Cele mai multe planete se află însă în cadranul II, care înseamnă afectivitatea: rădăcinile, sentimentele care ne leagă de cei dragi și către expresia personală și afectivitatea. Acțiunile noastre, în marea majoritate, au legătură cu trecutul. Drumul de la ceea ce am fost, la venirea pe această lume, către ceea ce ne este dat să devenim, este anevoios de cele mai multe ori.

Acțiunile, impulsurile, ageesivitatea pe care o manifestăm, în această săptămână, are legătură cu karma pe care am acumulat-o într-un trecut mai mult sau mai puțin îndepărtat. Orice încercare de a transforma manifestarea inferioară a vibrațiilor marțiene în manifestări superioare poate însemna o acumulare de karmă pozitivă care arde cu succes karma negativă pe care ați acumulat-o de-a lungul vieții/vieților.

Transformarea pornirilor conflictuale în pasiune, acțiune, curaj și motivație sunt elemente care sunt la îndemâna nativilor și care, în special în zilele acestei săptămâni, pot avea avantaje importante, chiar pe termen lung! Marte este în Capricorn și astrologul ZODIACOOL vă încurajează, se poate realiza ceea ce am spus mai devreme, zodia Capricorn vă ajută să mențineți controlul.

Interesul este îndreptat în mod special către bunurile de valoare și bani. Dar acțiunile mai sunt îndreptate către autoevaluarea propriilor calități, a acestui tezaur personal de valori cu care ne prezentăm în lume.

Horoscop saptamanal sanatate

Problemele de sănătate sunt cauzate în special de lipsa de armonie din relații, dar și din cele ce ne înconjoară. Ar fi recomandat să ne înconjurăm de frumos. Se pot rezolva probleme de sănătate prin tehnici de aromoterapie, cromoterapie, masaj.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.