Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Pești

Horoscop saptamanal: in perioada 23 - 29 noiembrie, nativii Pesti progreseaza pe toate planurile, au parte de diferite oportunitati, devin mai vizibili

Nativii Pești dețin tot ce le trebuie pentru a progresa simțitor. În primele două zile ale săptămânii, nativii au o intuiție deosebită și o atitudine care le poate deschide chei ale cunoașterii la modul cel mai serios.

Au și rațiunea care îi ajută, informație subtilă, comunicare extrasenzorială.

Profesional, nativilor li se deschid oportunități deosebite. Nativul începe o perioadă în care are vizibilitate la locul de muncă și ideile lui sunt apreciate. Unde mai pui că este posibil să aibă și sprijinul unei persoane deosebite.

Promisiunea unei sume importante de bani, din activitatea profesională, face ca nativul Pești să accepte unele momente mai puțin plăcute de la locul de muncă, mult mai ușor.

Dar banii nu vina așa, dintr-o dată, fără efort. Nativii sunt în situația de a trebui să acționeze, destul de insistent și de energic pentru fiecare leu.

Iubirea nativilor Pești este sublimă și de mai multe feluri. Ne ocupăm în cele ce urmează de iubirea de cuplu, aceea pasională.

Ei bine, aceea este strâns legată sau este una și aceeași cu iubirea necondiționată. Nativii sunt copleșiți de o iubire care i-a cuprins din toate părțile.

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!