Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: nativii Pești vor începe cel mai bine săptămâna dintre toate semnele zodiacale. Până undeva la 12:00, pe 22 Iulie, Luna va fi în segmentul vostru

astral, deci vă aduce multă energie, entuziasm, creativitate, ordine în viață, discuții importante cu șefii referitoare posibil la o avansare, la o mărire.

Puteți să treceți peste niște dificultăți care posibil să fi apărut în ultima perioadă la serviciu, să conștientizați că este cazul să vă documentați, să deveniți mai buni, să puneți mâna pe carte, să faceți niște cursuri, să începeți ceva. Conștientizați că nu mai este bine să bateți pasul pe loc.

În plus, din 22 până în 25 Iulie Luna tranzitează casa banilor, vă aduce o nouă perspectivă asupra situației financiare. Resursele acestea pot să apară din tot felul de mijloace, posibil chiar prin intermediul unei persoane dragi, de ce nu, a unui copil, și veți fi pe drumul cel bun.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este între 25 și 27 Iulie să vă cenzurați discursul. Aveți tendința să fiți mai nervoși, mai recalcitranți. O situație ce ține în special de planul efectiv, de lipsa comunicării din ultima perioadă, poate să degenereze, să vă facă a spune niște lucruri ce nu sunt cuvenite.

În plus, dacă în weekend veți opta pentru a pleca într-o deplasare, există posibilitatea de a apărea tot felul de peripeții. Fie realitatea de acolo de unde ați stabilit să mergeți nu corespunde cu ceea ce ați văzut, fie banii cheltuiți vor fi mai mulți, fie posibil să se întâmple ceva cu mijlocul de transport. De aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu dați vina pe cel de lângă voi, să luați totul ca atare și să înțelegeți de fapt ce dorește Universul să vă transmită.

Din 22 Iulie, respectiv 28 Iulie, atât Soarele cât și Venus intră în Leu pe casa muncii, a sănătății, a creativității, și vă ajută să vă reconfigurați planurile legate de locul de muncă. Dar aceste elemente se vor resimți mai prompt, mai profund în următoarele două, trei săptămâni, când există posibilitatea de a primi un alt loc de muncă, de a schimba locul de muncă, de a primi o avansare. Deci încep elementele bune sau roadele să se cunoască în viața voastră.

Pe partea de sănătate, vă recomandăm în continuare să fiți foarte atenți la accidentele ce pot să apară la locul de muncă, mai ales dacă lucrați în medii foarte agresive, periculoase, la înălțime sau în preajma focului. De aceea este o săptămână care poate să aducă și pericol.

Dacă aveți de plecat din localitate, recomandarea astrologului ZODIACOOL este să vă centrați pe normele rutiere, să nu le încălcați, întrucât există posibilitatea de a fi amendați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.