Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: nativii Pești vor începe cel mai bine săptămâna dintre toate semnele zodiacale. Până undeva la 12:00, pe 22 Iulie, Luna va fi în segmentul vostru

astral, deci vă aduce multă energie, entuziasm, creativitate, ordine în viață, discuții importante cu șefii referitoare posibil la o avansare, la o mărire.

Puteți să treceți peste niște dificultăți care posibil să fi apărut în ultima perioadă la serviciu, să conștientizați că este cazul să vă documentați, să deveniți mai buni, să puneți mâna pe carte, să faceți niște cursuri, să începeți ceva. Conștientizați că nu mai este bine să bateți pasul pe loc.

În plus, din 22 până în 25 Iulie Luna tranzitează casa banilor, vă aduce o nouă perspectivă asupra situației financiare. Resursele acestea pot să apară din tot felul de mijloace, posibil chiar prin intermediul unei persoane dragi, de ce nu, a unui copil, și veți fi pe drumul cel bun.

Loading...

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este între 25 și 27 Iulie să vă cenzurați discursul. Aveți tendința să fiți mai nervoși, mai recalcitranți. O situație ce ține în special de planul efectiv, de lipsa comunicării din ultima perioadă, poate să degenereze, să vă facă a spune niște lucruri ce nu sunt cuvenite.

În plus, dacă în weekend veți opta pentru a pleca într-o deplasare, există posibilitatea de a apărea tot felul de peripeții. Fie realitatea de acolo de unde ați stabilit să mergeți nu corespunde cu ceea ce ați văzut, fie banii cheltuiți vor fi mai mulți, fie posibil să se întâmple ceva cu mijlocul de transport. De aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu dați vina pe cel de lângă voi, să luați totul ca atare și să înțelegeți de fapt ce dorește Universul să vă transmită.

Din 22 Iulie, respectiv 28 Iulie, atât Soarele cât și Venus intră în Leu pe casa muncii, a sănătății, a creativității, și vă ajută să vă reconfigurați planurile legate de locul de muncă. Dar aceste elemente se vor resimți mai prompt, mai profund în următoarele două, trei săptămâni, când există posibilitatea de a primi un alt loc de muncă, de a schimba locul de muncă, de a primi o avansare. Deci încep elementele bune sau roadele să se cunoască în viața voastră.

Pe partea de sănătate, vă recomandăm în continuare să fiți foarte atenți la accidentele ce pot să apară la locul de muncă, mai ales dacă lucrați în medii foarte agresive, periculoase, la înălțime sau în preajma focului. De aceea este o săptămână care poate să aducă și pericol.

Dacă aveți de plecat din localitate, recomandarea astrologului ZODIACOOL este să vă centrați pe normele rutiere, să nu le încălcați, întrucât există posibilitatea de a fi amendați.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

KUA 9 - ARTISTUL
KUA 9 are o vibrație care îi conferă persoanei abilitatea inedită de a găsi soluții la
Steaua zburătoare 6, obiecte feng shui 2019
Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Zodiac chinezesc 2019, IEPURE horoscop BANI, munca și afaceri
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2019: În privința proiectelor și a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.