Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal: in perioada 22 - 28 Februarie 2021 este o preocupare deosebita pentru comunicare si pentru miscare

Ultima săptămână din luna februarie, Făurar, ne apropiem de luna lui Mărțișor. Avem în minte că iarna s-a terminat dar nu este chiar așa, avem de așteptat până la momentul solstițiului din 20 martie când primăvara astronomică începe cu adevărat.

Dacă ne uităm în horoscop, vedem că există în săptămâna 22-28 februarie o preocupare deosebită pentru comunicare și pentru mișcare. Instituțiile media și cele care asigură transporturile sunt analizate și verificate.

Nu în ultimul rând se fac referiri la resursele pe care ni le oferă pământul. Se pune probleme deșeurilor și a protecției mediului din ce în ce mai puternic.

Analizele sunt destul de severe, observă astrologul zodiacool.ro. Dar cu toate acestea se stabilesc niște relații armonioase între persoane la care nu ne-am fi așteptat să se înțeleagă cât de cât.

În plan personal, nativii au de rezolvat probleme care țin de cămin, de părinți. Sursa noastră de inspirație devine sursa ancestrală. Rădăcinile noastre se pot întinde până peste generații. Nu este o săptămână prea fericită pentru cupluri pentru că au tendința să se hârjonească din te miri ce.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!