HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: între 22-24 Aprilie, sectorul financiar este în atenția nativilor Scorpion. Pentru aceștia, evenimentele neașteptate din ultimele

luni pe partea financiară au condus la intrarea într-o criză personală. Partea bună este că la începutul acestei săptămâni a Patimilor veți face rost de resurse pentru Paști.

Unii pot primi cadouri/prime neașteptate, schimbându-și astfel părerea despre șefi. Dacă sunteți în funcție de conducere, începutul de săptămână evidențiază stresul financiar pe care îl aveți, întrucât doriți să modernizați activitatea prestată prin achiziționarea unor aparate/utilaje/calculatoare etc.

Retrogradarea lui Pluton din 24 Aprilie, de pe casa discuțiilor, călătoriilor, a fraților, contractelor iarăși ridică unele semne de întrebare cu privire la informațiile pe care le dețineți cu privire la un domeniu de activitate.

Loading...

Există predispoziția ca în lunile viitoare să luați în calcul ideea de a vă perfecționa într-un domeniu ce vă face plăcere să îl practicați, să plecați din țară pentru a vă bucura de o stabilitate financiară, poate chiar o să reluați unele cursuri/studii care să vă ajute să urcați pe scara ierarhică.

Pe partea sentimentală, între 26-28 Aprilie vedem să aveți unele discuții importante cu partenerul, posibil să reluați ideea de a vă întoarce la o relație din trecut. În plus, în acest interval are loc conjuncția Uranus-Soare, care, evident, aduce dorințe noi, menite să se transforme în realitate în următorii 7-8 ani. 

Astrologul ZODIACOOL recomandă Scorpionilor să își facă un bilanț asupra stării emoționale/afective, de acest sector vedem să fugiți acum, poate și pentru că acest capitol este extrem de complex/dureros, întrucât face trimitere la unele greșeli ce au fost făcute în ultimii ani. Cei singuri au șanse mari ca până pe 5 Mai 2019 să întâlnească persoane noi, să se îndrăgostească.

Dacă sunteți de scurt timp într-o relație, există posibilitatea ca pe 24-25 Aprilie să apară o ceartă de la rude, principii de viață, parteneri din trecut. Universul prin aceste situații dorește să vă apropie mai mult de acea persoană.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sexual TAUR. Horoscop erotic Taur: femeia Taur și barbatul Taur
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
TAUR dragoste și relații, după horoscop Taur DRAGOSTE, cum cucerești un Taur
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
BALANTA. Zodia Balanta femeia și barbatul Balanta în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.