HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: între 22-24 Aprilie, sectorul financiar este în atenția nativilor Scorpion. Pentru aceștia, evenimentele neașteptate din ultimele

luni pe partea financiară au condus la intrarea într-o criză personală. Partea bună este că la începutul acestei săptămâni a Patimilor veți face rost de resurse pentru Paști.

Unii pot primi cadouri/prime neașteptate, schimbându-și astfel părerea despre șefi. Dacă sunteți în funcție de conducere, începutul de săptămână evidențiază stresul financiar pe care îl aveți, întrucât doriți să modernizați activitatea prestată prin achiziționarea unor aparate/utilaje/calculatoare etc.

Retrogradarea lui Pluton din 24 Aprilie, de pe casa discuțiilor, călătoriilor, a fraților, contractelor iarăși ridică unele semne de întrebare cu privire la informațiile pe care le dețineți cu privire la un domeniu de activitate.

Există predispoziția ca în lunile viitoare să luați în calcul ideea de a vă perfecționa într-un domeniu ce vă face plăcere să îl practicați, să plecați din țară pentru a vă bucura de o stabilitate financiară, poate chiar o să reluați unele cursuri/studii care să vă ajute să urcați pe scara ierarhică.

Pe partea sentimentală, între 26-28 Aprilie vedem să aveți unele discuții importante cu partenerul, posibil să reluați ideea de a vă întoarce la o relație din trecut. În plus, în acest interval are loc conjuncția Uranus-Soare, care, evident, aduce dorințe noi, menite să se transforme în realitate în următorii 7-8 ani.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Scorpionilor să își facă un bilanț asupra stării emoționale/afective, de acest sector vedem să fugiți acum, poate și pentru că acest capitol este extrem de complex/dureros, întrucât face trimitere la unele greșeli ce au fost făcute în ultimii ani. Cei singuri au șanse mari ca până pe 5 Mai 2019 să întâlnească persoane noi, să se îndrăgostească.

Dacă sunteți de scurt timp într-o relație, există posibilitatea ca pe 24-25 Aprilie să apară o ceartă de la rude, principii de viață, parteneri din trecut. Universul prin aceste situații dorește să vă apropie mai mult de acea persoană.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.