Horoscop saptamanal 21-27 Septembrie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in intervalul 21-27 septembrie, nativii Balanta sunt incercati pe toate planurile

Nativii Balanță au acumulat energie subtilă în ultima lună, cât Soarele s-a aflat într-un domeniu care presupune un pic de retragere din tumultul cotidian și trăirea în intimitate, cu sine, într-un proces de meditație și introspecție.

Acum sunt gata să primească energia solară pentru că, în data de 23 septembrie, Soarele intră în zodia lor.

Nativii au parte de asociați și de parteneri destul de impulsivi.

Numai energia pe care au acumulat-o, acea energie interioară care asigură calmul și înțelepciunea de a detensiona situații delicate, îi ajută pe nativii Balanță să își rezolve disputele cu cei de vizavi.

Nativii au inspirație când vine vorba de bani, mai ales în această săptămână. Cu toate acestea, fac un lucru foarte bun: analizează și socotesc totul la bănuț.

Din păcate, relația personală se află sub aspectul unei discuții aprinse, care nu are nimic adevărat în ea, ci doar ispite și încrâncenări fără niciun obiect.

O anumită stare de nemulțumire și supărare pe prietenii apropiați poate să determine nativul să consume alcool, cu intenția de a mai uita de supărări. Nu abuzați! Riscați intoxicații severe.
 

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.