Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: vedetele acestei săptămâni sunt nativii Scorpion. Soarele intră în segmentul vostru astral și va rămâne aici în următoarele patru săptămâni.

Acesta vă va ajuta să vă focusați mai mult pe tot ceea ce implică relația sentimentală, felul în care trebuie să vă rezolvați anumite nemulțumiri ce țin de cuplu, familie.

Aceste stări se vor simți încă de luni, din 21 octombrie, când Soarele începe să facă opoziție cu Uranus în retrogradare, chiar dacă nu este intrat în semnul vostru. Există posibilitatea să aveți mici confruntări cu partenerul fie de la rude, fie de la faptul că nu vă implicați destul de mult în relația de cuplu și în responsabilitățile din cămin.
Vedem ca familia să se mărească în această perioadă.

Nativii Scorpion vor trece prin niște transformări psihice legate de modul în care se văd sub forma autorității, a responsabilității, și vor avea foarte multe lucruri de învățat.

Este o săptămână ce vorbește de adaptare la nou. Acest nou poate fi un spațiu, un om, o locuință, un oraș nou, o familie nouă, poate chiar luați totul de la zero pe cont propriu dacă o relație nu mai funcționează.

!!!NOU Horoscop 2020 Scorpion

Dacă sunteți la începutul unei relații, această perioadă este bună, este un apogeu, vă susține toate proiectele la comun cu un partener. Venus în continuare face trigon regal cu karma din Rac și cu Lilith alături de Neptun retrograd, în casa rezervată iubirii și pasiunii.

Este o situație mai complexă pe partea iubirii, ce necesită efort psihic, stare poate de neliniște, odihna voastră va fi supusă stresului în următoarea perioadă, tocmai pentru a găsi soluțiile cele mai bune în anumite situații ce apar pe neașteptate.

La locul de muncă, între 21-23 octombrie, pot să apară mici schimbări neașteptate, fie în program, fie poate trebuie să vă impuneți în raport cu șefii, fie este vorba de anumite acte ce pot să apară în viața voastră, să trebuiască să le completați/obțineți de la anumite instituții.

Dacă aveți de susținut examene, această săptămână este una care vă avantajează, vă veți focusa, veți da dovadă de inspirație, creativitate și lucrurile se duc la bun sfârșit. Totuși, ar fi indicat să comunicați mai mult, să nu abordați aceea atitudine de indiferență, să vă faceți că nu este nicio problemă în raportul cu cei din jurul vostru.

!!! A aparut Horoscop 2020 Scorpion

Pe partea financiară, weekendul vă avantajează. La sfârșitul intervalului analizat se resimte atât mișcarea de staționare a lui Mercur, aveți o stare de neliniște/nemulțumire/agitație, cât și efectele Lunii noi ce va avea loc în cealaltă săptămână. Ea vorbește de punerea în practică a tot ceea ce veți dezvolta în această săptămână.

În concluzie, pentru nativii Scorpion, astrologul ZODIACOOL recomandă în săptămâna ce urmează să abordați în mod direct anumite subiecte delicate, fiți drăguți, arătați disponibilitate și veți vedea că lucrurile se vor rezolva. Dacă veți trata totul cu mult scepticismul și veți fi indiferenți, atunci lucrurile se vor complica în următoarele trei-patru săptămâni.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!