#reclama0#

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020 pentru zodia Balanta

#reclama10#

Horoscop saptamanal: tensiunea pe care o simt nativii Balanta in aceasta perioada 20-26 ianuarie consta in faptul ca doresc sa spuna ceva

#reclama1#

Justiția lui este mai mult mentală pentru că dorește să spună ceva și nu poate să se exprime, nu are posibilitatea să se exprime. Nu că nu poate, nu poate să exprime exact ceea ce ce gândește.

Este o situație de genul ”gândesc despre tine un lucru, ai făcut un lucru pe care eu din tot sufletul consider că este un lucru nedrept și cu toate acestea nu pot să îți spun ceva, mă împiedică să spun” și de aici se creează o tensiune extraordinară în interiorul acestor nativi. Este posibil ca o parte dintre nativi totuși să poată să vorbească, să spună aceste lucruri persoanelor. Fie persoanei iubite, fie copilului le spune ”uite am o problemă cu cutare”.

#reclama7#

Cele mai mari șanse sunt ca această problemă să fie cu un subaltern la care ține foarte mult sau un angajat pe care îl au, dacă sunt patroni sau un coleg de serviciu cu care au de făcut o treabă, care gândesc că fac un lucru foarte nedrept și cu toate acestea țin foarte mult la persoana respectivă și nu pot să spună și atunci se duc acasă și vorbesc cu iubitul/iubita acum, copilul, și spun ”Uite ce am pățit și nu pot să spun”.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.