Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: vești extraordinar de bune aduce intervalul 19-25 august 2019 pentru nativii Taur. Chiar dacă în prima parte a săptămânii, între 19 și 21 august,

Luna tranzitează casa a XII-a, a psihicului, a legăturii cu lumea de dincolo, a tot ceea ce înseamnă premoniție sau boli cronice, și vă face mai apatici, mai irascibili, nervoși, nu prea aveți chef de nimic.

După 21 august, când Venus, guvernatoarea voastră, va intra în casa a V-a, a iubirii, a creativității, a emoției pentru următoarele cinci-șase săptămâni, se începe o nouă etapă în viața voastră.

Ba mai mult decât atât, veți avea motive din partea partenerului, generate cel mai probabil de o declarație de dragoste, de o invitație a acestuia în oraș, poate chiar de planuri venite din partea lui de a trece la un alt nivel din punct de vedere relațional și chiar veți face o impresie bună.

Loading...

La rândul vostru, veți reacționa cu un gest, veți da curs unor provocări romantice. Aici vorbim chiar de ieșiri în oraș, posibil prezentarea partenerului familiei, iar dacă aveți copii, sunt șanse foarte mari ca aceștia să vă aducă vești foarte bune, fie legate de obținerea unui premiu la un examen, fie își descoperă un talent și vedeți că sunt șanse de a-l aprofunda pe viitor.

Cert este că este o săptămână bună, mai mult decât atât, din 23 august Soarele intră și el în semnul Fecioară și va sta aici în următoarele patru săptămâni. Soarele este la începutul acestui interval, deci undeva între 23 și 25 august, suprapus peste Venus și peste Marte, cele două planete care guvernează iubirea, așa că veți fi foarte dinamici, implicați, responsabili de ceea ce veți spune, dornici de aventură.

Posibil dacă sunteți singuri să vă îndrăgostiți sau să luați în calcul ideea de a căuta pe cineva din trecutul vostru amoros. Efectiv, dragostea este la intensitatea maximă. Mai mult decât atât, între 21 și 23 august este și Luna în semnul vostru astral, așa că aveți parte de multă creativitate, energie, entuziasm.

Chiar încep lucrurile să meargă, iar sectorul vostru astral legat și de partea de carieră este foarte bine susținut, întrucât există posibilitatea la începutul săptămânii următoare, după 26 august, să primiți vestea semnării unui contract. Posibil să fiți avansat sau să treceți un examen.

Așadar, vă pregătiți cu foarte multă sârguință de a trece la un alt nivel și chiar se va duce la bun sfârșit tot ceea ce vă propuneți, întrucât Universul chiar acum vă ajută să implementați ceea ce vă propuneți.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: în anul 2019, nativii
Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.