Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: vești extraordinar de bune aduce intervalul 19-25 august 2019 pentru nativii Taur. Chiar dacă în prima parte a săptămânii, între 19 și 21 august,

Luna tranzitează casa a XII-a, a psihicului, a legăturii cu lumea de dincolo, a tot ceea ce înseamnă premoniție sau boli cronice, și vă face mai apatici, mai irascibili, nervoși, nu prea aveți chef de nimic.

După 21 august, când Venus, guvernatoarea voastră, va intra în casa a V-a, a iubirii, a creativității, a emoției pentru următoarele cinci-șase săptămâni, se începe o nouă etapă în viața voastră.

Ba mai mult decât atât, veți avea motive din partea partenerului, generate cel mai probabil de o declarație de dragoste, de o invitație a acestuia în oraș, poate chiar de planuri venite din partea lui de a trece la un alt nivel din punct de vedere relațional și chiar veți face o impresie bună.

La rândul vostru, veți reacționa cu un gest, veți da curs unor provocări romantice. Aici vorbim chiar de ieșiri în oraș, posibil prezentarea partenerului familiei, iar dacă aveți copii, sunt șanse foarte mari ca aceștia să vă aducă vești foarte bune, fie legate de obținerea unui premiu la un examen, fie își descoperă un talent și vedeți că sunt șanse de a-l aprofunda pe viitor.

Cert este că este o săptămână bună, mai mult decât atât, din 23 august Soarele intră și el în semnul Fecioară și va sta aici în următoarele patru săptămâni. Soarele este la începutul acestui interval, deci undeva între 23 și 25 august, suprapus peste Venus și peste Marte, cele două planete care guvernează iubirea, așa că veți fi foarte dinamici, implicați, responsabili de ceea ce veți spune, dornici de aventură.

Posibil dacă sunteți singuri să vă îndrăgostiți sau să luați în calcul ideea de a căuta pe cineva din trecutul vostru amoros. Efectiv, dragostea este la intensitatea maximă. Mai mult decât atât, între 21 și 23 august este și Luna în semnul vostru astral, așa că aveți parte de multă creativitate, energie, entuziasm.

Chiar încep lucrurile să meargă, iar sectorul vostru astral legat și de partea de carieră este foarte bine susținut, întrucât există posibilitatea la începutul săptămânii următoare, după 26 august, să primiți vestea semnării unui contract. Posibil să fiți avansat sau să treceți un examen.

Așadar, vă pregătiți cu foarte multă sârguință de a trece la un alt nivel și chiar se va duce la bun sfârșit tot ceea ce vă propuneți, întrucât Universul chiar acum vă ajută să implementați ceea ce vă propuneți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.