Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: pentru nativii Capricorn prima parte a intervalului 19-25 august aduce discuții cu privire la modul în care veți gestiona o situație ce implică familia.

Aici vorbim posibil chiar de o achiziție la comun, modul în care abordați felul în care partenerul se implică în relația de familie, în modul de educație al copiilor, poate chiar luați în calcul posibilitatea de a concepe un copil sau, cel mai probabil, de a lucra la un proiect reactiv unde aveți nevoie de foarte multă imaginație, de foarte multe noțiuni, informații.

Dacă sunteți plecați în străinătate, această perioadă până în 21 august aduce posibilitatea ca acel stat sau acea locație unde sunteți plasați să vă ceară anumite acte, anumite norme, să respectați anumite cerințe.

Loading...

De aceea veți avea de făcut foarte multe deplasări sau de completat acte, formulare între 23 august și 22 septembrie, când Soarele va fi plasat în semnul Fecioară, pe un semn ce ține de pământ, adiacent vouă, și vă ajută să vă mobilizați toate forțele, în special din punct de vedere mental, psihic, pentru a duce la bun sfârșit ceea ce vă propuneți.

Dacă nativii Capricorn doresc acum să înceapă o nouă facultate, să finalizeze un proiect ce poate să implice limbi străine sau colaborări cu persoane din străinătate, este momentul propice. Mai mult decât atât, dacă între 25 și 26 august veți avea de efectuat o deplasare în străinătate, acolo unde există posibilitatea de a vă îndrăgosti, vedem să beneficiați de suportul astral pentru a face o prezență bună, pentru a-i impresiona pe cei din jur. Evident, nu toți Capricornii vor pleca în străinătate.

De aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă în această perioadă să vă mobilizați energia mentală pentru a pune în practică ceea ce vă doriți, pentru a discuta poate cu persoanele aflate la distanță, pentru a rezolva anumite acte ce vizează obținerea unei sume de bani, sau, de ce nu, retrocedarea unei moșteniri, intrarea în posesie pentru niște bunuri ce v-au fost luate în ultima perioadă.

Pe partea profesională, săptămâna aduce surplus energetic. Sunteți la randament maxim, încep să se aranjeze lucrurile, chiar există posibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani în weekend, cel mai probabil dintr-un efort depus după munca de la serviciu sau, dacă nu, prin obținerea unui comision din intermedierea unui bun pentru cineva drag.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.