Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: pentru nativii Capricorn prima parte a intervalului 19-25 august aduce discuții cu privire la modul în care veți gestiona o situație ce implică familia.

Aici vorbim posibil chiar de o achiziție la comun, modul în care abordați felul în care partenerul se implică în relația de familie, în modul de educație al copiilor, poate chiar luați în calcul posibilitatea de a concepe un copil sau, cel mai probabil, de a lucra la un proiect reactiv unde aveți nevoie de foarte multă imaginație, de foarte multe noțiuni, informații.

Dacă sunteți plecați în străinătate, această perioadă până în 21 august aduce posibilitatea ca acel stat sau acea locație unde sunteți plasați să vă ceară anumite acte, anumite norme, să respectați anumite cerințe.

De aceea veți avea de făcut foarte multe deplasări sau de completat acte, formulare între 23 august și 22 septembrie, când Soarele va fi plasat în semnul Fecioară, pe un semn ce ține de pământ, adiacent vouă, și vă ajută să vă mobilizați toate forțele, în special din punct de vedere mental, psihic, pentru a duce la bun sfârșit ceea ce vă propuneți.

Dacă nativii Capricorn doresc acum să înceapă o nouă facultate, să finalizeze un proiect ce poate să implice limbi străine sau colaborări cu persoane din străinătate, este momentul propice. Mai mult decât atât, dacă între 25 și 26 august veți avea de efectuat o deplasare în străinătate, acolo unde există posibilitatea de a vă îndrăgosti, vedem să beneficiați de suportul astral pentru a face o prezență bună, pentru a-i impresiona pe cei din jur. Evident, nu toți Capricornii vor pleca în străinătate.

De aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă în această perioadă să vă mobilizați energia mentală pentru a pune în practică ceea ce vă doriți, pentru a discuta poate cu persoanele aflate la distanță, pentru a rezolva anumite acte ce vizează obținerea unei sume de bani, sau, de ce nu, retrocedarea unei moșteniri, intrarea în posesie pentru niște bunuri ce v-au fost luate în ultima perioadă.

Pe partea profesională, săptămâna aduce surplus energetic. Sunteți la randament maxim, încep să se aranjeze lucrurile, chiar există posibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani în weekend, cel mai probabil dintr-un efort depus după munca de la serviciu sau, dacă nu, prin obținerea unui comision din intermedierea unui bun pentru cineva drag.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 08 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.