#reclama0#

Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Capricorn

#reclama10#

Horoscop săptămânal: pentru Capricorn, săptămâna 18-24 noiembrie este o săptămână a armoniei cu Dumnezeu, de credință, armonizare cu credința, cu lumea nevăzută.

#reclama1#

Este o săptămână în care aceștia se simt foarte bine, se însingurează puțin, se simt foarte bine cu ei înșiși și reușesc să se rupă puțin de problemele materiale.

Pe de o parte, nu spun că până acum nu au fost în relație directă cu Universul și cu Dumnezeu, dar acești nativi sunt foarte legați de partea materială pentru că se simt responsabili pentru familie, pentru obligațiile de serviciu, față de societatea în care trăiesc și acest lucru nu îi indepărtează, dar le creează un fel de obligații față de cei din jur.

#reclama7#

În această săptămână, nativii intră în armonie cu Dumnezeu și își dau seama că aceasta le ia din griji, le ușurează sarcina pe care o au în această lume materială.

Vezi ce îți rezervă astrele în 2020!
Horoscop Capricorn 2020!

Este foarte interesantă trăirea lor și le doresc din tot sufletul să prindă acest moment, să o trăiască din plin, să reușească să o ducă mai departe, să treacă peste această conjuncție cu această trăire și să o ducă mai departe pentru că le ușurează sarcină acestei luni.

Pe de altă parte, nativii au o realizare personală. Persoana lor este responsabilizată de probleme de serviciu și de un ideal pe care și l-au făcut pentru un anumit câștig financiar.

#reclama3#

Aceștia au o țintă foarte clară. Este totuși, un ideal și acest lucru le sporește responsabilitatea pe care au personal. Această relație cu Dumnezeu le ușurează tocmai acest moment.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.