Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: faza de Lună Plină din casa banilor, dn data de 17 Iunie 2019, aduce nativilor Scorpion alte perspective asupra veniturilor, predispozițiile astrale

sunt de a conștientiza valoarea oferită de voi la serviciu, de a cere o mărire de salariu, de a vinde în sfârșit un bun pe care doriți să îl înstrăinați de 2-3 luni.

Vor fi nativi care vor achita ultima tranșă de bani în cazul unui împrumut/ unei rate etc. Cert este că acest surplus energetic vă susține inițiativele pe termen lung, toate planurile generate în zilele 17-20 Iunie pot cunoaște succes până la finele lui Noiembrie 2019.

Cazurile vor fi multiple, ele pot să aducă propuneri/ colaborări din străinătate, mediul online, important este să vă centrați pe noile proiecte ce se anunță a fi benefice.

Loading...

Între 20-22 Iunie, tranzitul Lunii prin casa comuncării, a examenelor, vă va face mai vocali, dornici de a vă exprima opiniile cu privire la o investiție ce urmează a fi făcută de către un partener/ frate, vă veți implica în proporții de 100% pentru a duce la bun sfârșit aceste idei, poate pentru că veți avea parte de un comision.

Dacă veți avea de susținut teste, interviuri, examene, veți face o impresie bună, publicul/ examinatorii vor fi fascinați de personalitatea voastră, existând șanse mari de a vă propune colaborări.

Din 21 Iunie, Soarele ajunge în Rac, semn ce se află în trigonocrație cu voi, de aceea o să fiți susținuți astral pe planul mental, veți face conexiuni psihice la un alt nivel, veți reține mai ușor informații, posibil chiar în unele cazuri să începeți a studia o limbă străină.

Dacă planificați a pleca în concediu în acest weekend, astrologul ZODIACOOL vă informează că șansele de a vă distra, de a întâlni oameni noi/ karmici, care să vă îndrăgească (să mențină relația cu voi de la distanță) sunt mari, plus că veți vedea din alte perspective realitatea ce vă înconjoară.

Chiar dacă financiar/ profesional simțiți că sunteți pe val, veți simți că a venit momentul să căutați alte idei/ strategii de a vă reinventa, de a vă găsi pacea interioară.

Pe plan afectiv, retrogradarea lui Neptun din 21 Iunie, în casa iubirii/ a copiilor, va face ca până la finele lui 2019 să vedeți o altă față a partenerului, să constatați că acesta urmărește un interes sau este influențat de către prieteni/ rude, ceea ce o să vă nemulțumească.

Să nu uităm că în acest sector se află și Lilith, care în curând se va suprapune peste planeta iluziilor/ dependențelor/ tenatațiilor, cea ce ar putea reprezenta o deschidere a voastră către noi obiceiuri ce pot destabiliza bugetul familiei/ relația de cuplu.

De cele mai multe ori acest aspect vorbește de abuzuri sexuale, copii concepuți în relații complicate, infidelitate. Dar până se va ajunge la acest moment, în această săptămână veți opta să vă rezumați doar la distracții de moment, petreceri etc.

Relația de cuplu pare că funcționează mai bine ca oricând, numai că această aparență este de suprafață, în fond sentimentele voastre nu sunt chiar atât de intense, astrologul ZODIACOOL recomandă să așteptați ca partenerul să se implice mai mult în raport cu voi.

Pe partea de sănătate, între 17-19 Iunie pot să revină din trecut unele afecțiuni ce vizează zona gâtului (tiroidă), abdomen, picioare.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Numite și Diagramele celor 9 Palate (pătratul Lo Shu are 9 celule ocupate de o cifră), hărțile
Starea de bine, confortul pe care le simțim într-o casă, depind de energiile din living, numit
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate: În anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.