Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: faza de Lună Plină din casa banilor, dn data de 17 Iunie 2019, aduce nativilor Scorpion alte perspective asupra veniturilor, predispozițiile astrale

sunt de a conștientiza valoarea oferită de voi la serviciu, de a cere o mărire de salariu, de a vinde în sfârșit un bun pe care doriți să îl înstrăinați de 2-3 luni.

Vor fi nativi care vor achita ultima tranșă de bani în cazul unui împrumut/ unei rate etc. Cert este că acest surplus energetic vă susține inițiativele pe termen lung, toate planurile generate în zilele 17-20 Iunie pot cunoaște succes până la finele lui Noiembrie 2019.

Cazurile vor fi multiple, ele pot să aducă propuneri/ colaborări din străinătate, mediul online, important este să vă centrați pe noile proiecte ce se anunță a fi benefice.

Între 20-22 Iunie, tranzitul Lunii prin casa comuncării, a examenelor, vă va face mai vocali, dornici de a vă exprima opiniile cu privire la o investiție ce urmează a fi făcută de către un partener/ frate, vă veți implica în proporții de 100% pentru a duce la bun sfârșit aceste idei, poate pentru că veți avea parte de un comision.

Dacă veți avea de susținut teste, interviuri, examene, veți face o impresie bună, publicul/ examinatorii vor fi fascinați de personalitatea voastră, existând șanse mari de a vă propune colaborări.

Din 21 Iunie, Soarele ajunge în Rac, semn ce se află în trigonocrație cu voi, de aceea o să fiți susținuți astral pe planul mental, veți face conexiuni psihice la un alt nivel, veți reține mai ușor informații, posibil chiar în unele cazuri să începeți a studia o limbă străină.

Dacă planificați a pleca în concediu în acest weekend, astrologul ZODIACOOL vă informează că șansele de a vă distra, de a întâlni oameni noi/ karmici, care să vă îndrăgească (să mențină relația cu voi de la distanță) sunt mari, plus că veți vedea din alte perspective realitatea ce vă înconjoară.

Chiar dacă financiar/ profesional simțiți că sunteți pe val, veți simți că a venit momentul să căutați alte idei/ strategii de a vă reinventa, de a vă găsi pacea interioară.

Pe plan afectiv, retrogradarea lui Neptun din 21 Iunie, în casa iubirii/ a copiilor, va face ca până la finele lui 2019 să vedeți o altă față a partenerului, să constatați că acesta urmărește un interes sau este influențat de către prieteni/ rude, ceea ce o să vă nemulțumească.

Să nu uităm că în acest sector se află și Lilith, care în curând se va suprapune peste planeta iluziilor/ dependențelor/ tenatațiilor, cea ce ar putea reprezenta o deschidere a voastră către noi obiceiuri ce pot destabiliza bugetul familiei/ relația de cuplu.

De cele mai multe ori acest aspect vorbește de abuzuri amoroase, copii concepuți în relații complicate, infidelitate. Dar până se va ajunge la acest moment, în această săptămână veți opta să vă rezumați doar la distracții de moment, petreceri etc.

Relația de cuplu pare că funcționează mai bine ca oricând, numai că această aparență este de suprafață, în fond sentimentele voastre nu sunt chiar atât de intense, astrologul ZODIACOOL recomandă să așteptați ca partenerul să se implice mai mult în raport cu voi.

Pe partea de sănătate, între 17-19 Iunie pot să revină din trecut unele afecțiuni ce vizează zona gâtului (tiroidă), abdomen, picioare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.