Horoscop saptamanal 17-23 Februarie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 17-23 februarie, nativii Pesti sunt putin bulversati de intrarea Soarelui in zodia lor

Astrologul ZODIACOOL este de părere că 18-19 februarie sunt zile în care nativii Pești sunt un pic bulversați, deoarece Soarele trece din zodia Vărsător, din Casa a XII-a a nativilor, din acea relație extraordinară cu Universul, stare de meditație, introspecție, în casa I, casa personală. După o perioadă de retragere, introspecție, alimentare cu sevă Divină, cu energie subtilă, nativii sunt gata să intre din nou și să se manifeste în viața lumească. Este un pas dificil!

Horoscop saptamanal Pesti bani

În a doua jumătate a săptămânii, nativii zodiei Pești intră în propria piele și încep să se simtă din ce în ce mai energizați. Banii sunt destul de greu de obținut. Nu atât de greu pe cât nevoile acestor nativi se schimbă de la o zi la alta! Indiferent câți bai au, vor mai mult, nu sunt mulțumiți sau le e frică că rămân fără. Cu toate acestea, să evite să facă lucruri riscante ca să obțină mai mulți și mai mulți bani. Se anunță chiar o perioadă de tensiuni cu cei din anturajul nativilor Pești pentru o sumă de bani: invidie sau datorii care întârzie să fie achitate.

Horoscop saptamanal Pesti dragoste

În ceea ce privește relațiile romantice, nativii Pești pot să transforme o simplă întâlnire într-o pasiune arzătoare, din acelea care îți schimbă viața pur și simplu. Sau măcar lasă o urmă în personalitatea individului căruia i se întâmplă.

Horoscop saptamanal Pesti sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii Pești suferă în general de picioare, laba piciorului în special, și sistemul limfatic. Predispozițiile speciale ale săptămânii accentuează problemele legate de laba piciorului în special, din cauza acumulării de toxine. Mai pot apărea probleme la articulații, în special genunchii, pielea sau crize de colecist.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 iunie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.