Horoscop saptamanal 17-23 August 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in intervalul 17-23 august, nativii Taur se simt obositi

Nativii Taur simt că au alte lucruri de făcut, dar nu au energia necesară. Frustrarea lor este cu atât mai mare, cu cât acești nativi sunt activi, dedicați, conștiincioși.

Au avut un Uranus pe zodia lor, care de curând a intrat în mișcare retrogradă. Acum, stau pe gânduri și încearcă să vadă dacă spiritul lor revoluționar a trezit abilități latente, care sunt acelea și cum se folosesc.

Banii au început să se întrevadă. De fapt, se întrevăd sau chiar se materializează posibilități noi de a câștiga bani, posibilități de a gestiona benefic valori pe care nativii le au în posesiune.

Viața romantică merge pe un trend egal, fără probleme speciale. De remarcat este că în cuplu există o comunicare foarte bună.

Din punct de vedere al sănătății, nativii Taur sunt puțin agitați. Este o agitație interioară, care poate să le dea peste cap sistemul nervos și cordul. Sunt de evitat situațiile extreme.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 17-23 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.