Horoscop saptamanal 17-23 August 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion au o saptamana 17-23 august incarcata

Nativii zodiei Scorpion au niște sarcini de serviciu care le displac profund. Au sentimentul că fac munca lui Sisif, că efortul este peste rezultatele scontate, că este o muncă sub nivelul lor de pregătire.

Sunt plictisiți maxim, dar astrologul zodiacool.ro atrage atenția că toate aceste sarcini enervante le deschid drumul către o promovare. Serios!

Banii sunt o țintă pentru acești nativi, acum și pe o perioadă ceva mai lungă. Nativii nu țintesc banii lor personali, ci valori ale familiei, moșteniri și credite. Au noroc de parteneri care îi ajută necondiționat.

Au parte de o viață romantică interesantă. Nativii nu se mai mulțumesc cu nimicuri care le amintesc de rutină, obișnuit, trecut. Deși nu își mai contrazic persoana iubită, prin atitudinea lor, nativii Scorpion impun gesturi explozive.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la false semnale! La orice doctor mergeți, oricare este diagnosticul, cereți o a doua părere.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 17-23 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.