Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: pentru nativii Balanță, intervalul 16-22 septembrie 2019 aduce multe încercări. De fapt, răbdarea acestor nativi acum este pusă la bătaie, întrucât

toate aceste tranzite înregistrate în această perioadă vorbesc de nemulțumiri generate de modul în care a funcționat o dezbatere, o colaborare, iar toate aceste lucruri ce s-au adunat încă din aprilie și până în momentul de față vorbesc de o amânare sau de o întârziere a unor procese de viață.

Cel mai sigur nativii Balanță în această perioadă se vor confrunta cu anumite păreri diferite de-ale lor, venite fie din partea membrilor familiei, fie din partea partenerului. La mijloc sunt certuri despre bani. Banii, de fapt, în această perioadă sunt mărul discordiei și îi face pe nativii Balanță să își schimbe părerile despre rude, despre prieteni.

Fie voi aveți nevoie de un ajutor venit din partea acestor persoane, fie ei au aceste necesități față de voi și cel mai probabil între 16 și 17 septembrie vi se vor aduce la cunoștință aceste idei care vor fi noi față de voi, pe care le-ați luat în calcul, o să auziți niște vorbe ce vă pot deranja, vă lezează sinele interior și vă vor determina să vă interiorizați mai mult.

Conflicte și nemulțumiri pot să apară și pe partea profesională, întrucât Marte este în continuare în opoziție cu Neptun retrograd și cu Lilith. De la anumite elemente ce au fost trecute cu vederea, probabil din superficialitate, vi se vor aduce tot felul de acuze. Fie nu ajungeți la timp, fie poate interveni ceva neașteptat în familie și voi ar trebui să plecați, iar șefii vă dau dispăruți, amenință cu demiterea.

Sunt multe elemente care se înțeleg cu totul diferit față de situația în mod concret. Dacă ați da mai multe explicații, atunci totul ar fi foarte bine, numai că nativii Balanță s-au tot săturat să fie cei care duc greul pe umeri și în anumite momente de furie, ce se pot înregistra între 17 și 20 septembrie, pot lua decizii radicale.

Revenirea lui Saturn la mers direct în casa a IV-a, a familiei, a vânzărilor, a moștenirilor, a tot ce înseamnă locuință, poate să aducă pentru unii nativi șansa de a achiziționa un bun pe care și-l doreau încă de prin 2017 și au avut tot felul de probleme în a-l manifesta în planul concret.

Fie nu au avut bani, fie au fost plecați, au fost probleme cu actele. Acum este momentul adevărului și din ce se observă veți găsi oamenii potriviți la locul potrivit, tocmai pentru a vă îndruma spre ceea ce ați dori să manifestați.

Pe partea sentimentală, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Balanță în intervalul 16-22 septembrie să fie mult mai romantici, mai deschiși către dialog, întrucât vor avea foarte multe de câștigat din prisma acestei schimbări de atitudine.

Dacă vor lua totul în mod tranșant și vor căuta tot felul de chichițe la ceea ce li se cere, atunci este clar că între 20 și 22 septembrie nativii Balanță vor aduce în calcul, în unele situații, chiar ideea de ruptură dacă vorbim de familie, fie chiar de luarea în calcul a ideii de a schimba domiciliul, de a pleca de acolo de unde consideră că este casă în momentul de față.

Probleme pot să apară pe partea de sănătate mai mult la rudele voastre, aici vorbim de părinți, de bunici, persoane mai vârstnice ce au mai întâmpinat probleme în prima parte a anului, undeva între ianuarie și aprilie 2019.

În ansamblu, săptămâna 16-22 septembrie pentru nativii Balanță aduce multe teste, mai ales pe partea de comunicare. Încercați să îi ascultați pe ceilalți și să răspundeți cât mai prompt și la obiect, fără a da curs unor speculații, întrucât acestea se pot întoarce în defavoarea noastră.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.