Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in perioada 16-22 decembrie, nativii Taur au o putere psihica speciala, manifestata in dorinta de asociere si parteneriat

Acțiunile voastre nu sunt la vedere, însă impulsurile psihice sunt îndreptate spre armonie, frumos și bine.

Pe de o parte, știți exact ce vreți. De fapt, idealurile voastre sunt mai clare și reușiți să focalizați un anumit lucru pe care îl doriți cel mai tare.

Horoscop saptamanal general

Toate acestea au ca rezultantă concretă o transformare sau, mai bine zis, începutul unei transformări, revoluții uriașe, care are loc la nivelul evoluției spirituale, intelectuale, concepțiilor filozofice, moralei și al tuturor cunoștințelor intelectuale pe care le-ați acumulat.

Poate să fie și un alt mod de a vedea evoluția, poate să fie o treaptă uriașă pe care o faceți în evoluție datorită acestor două calități care își dau mâna și reușesc să vă conducă spre o uriașă schimbarea la nivelul moral și intelectual.

Atenție, nativi Taur! A apărut Horoscop Taur 2020!

Eventual poate să vă deschidă gustul spre o călătorie foarte interesantă sau să vă deschidă posibilitățile de a realiza această călătorie.

Horoscop saptamanal dragoste

În dragoste, visați la o căsătorie și vă concentrați pe aceasta, dar aveți un fel de a vedea cuplu mai pragmatic și mult mai rațional decât de obicei.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 12 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.