Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: nativii Taur se vor simți ușurați, vor simți că viața lor prinde contur, că sunt în prim plan, chiar dacă Mercur este în retrogradare. De săptămâna trecută

Mercur a intrat o retrogradare, iar în această perioadă, pe data de 20 Iulie, va intra din semnul Leu, unde reprezintă familia, pe casa comunicării și a deplasărilor.

Așa că nativii Taur vor fi mai nervoși ca niciodată și își vor confrunta rudele, vor spune ceea ce îi nemulțumește legat de modul în care au fost tratați în raport cu frații, în raport cu alte persoane apropiate, se vor simți trădați.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că este o perioadă foarte bună pentru a vă mobiliza, pentru a nu mai aștepta ajutor de din exterior, pentru a vă pune pe primul plan, pentru a nu vă mai lăsa influențati de persoane așa-zise binevoitoare, chiar dacă sunt din familie.

Loading...

Dacă vorbim de contracte, această Eclipsă de Lună avantajează proiectele mărețe, actele, totuși este mai bine să folosim acest surplus astral pentru a studia, pentru a ne dezvolta capacitățile de a negocia, pentru a ne face remarcați, asta ar putea să valorifice nativii Taur în această perioadă.

Pe weekend, între 17 și 21 iulie, Luna va fi pe casa de distracții, pe tot ce înseamnă alianțe, prietenii. Se reiau unele legături de prietenie și nativii Taur vor constata că în trecut au greșit, posibil chiar să-și ceară scuze sau prin anumite gesturi să dea de înțeles că se poate da încă o șansă acelor legături sentimentale.

Dacă au rupt de curând o relație, revenirea lui Mercur în semnul Rac, acolo unde este și Venus, guvernatoarea voastră, va face ca prin anumite situații total neașteptate (participarea la un eveniment să spunem) Universul să vă aducă în viață iarăși acea persoană care a fost până numai ieri.

Lucrurile nu s-au schimbat, de voi depinde decizia dacă dați curs sau nu acelor persoane ce revin.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tai Sui. Ducele de Jupiter în Feng Shui
Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter,
Zodia GEMENI dragoste și relații, după horoscop Gemeni DRAGOSTE
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni
Horoscop Zilnic. Horoscop azi
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.