Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: nativii Taur se vor simți ușurați, vor simți că viața lor prinde contur, că sunt în prim plan, chiar dacă Mercur este în retrogradare. De săptămâna trecută

Mercur a intrat o retrogradare, iar în această perioadă, pe data de 20 Iulie, va intra din semnul Leu, unde reprezintă familia, pe casa comunicării și a deplasărilor.

Așa că nativii Taur vor fi mai nervoși ca niciodată și își vor confrunta rudele, vor spune ceea ce îi nemulțumește legat de modul în care au fost tratați în raport cu frații, în raport cu alte persoane apropiate, se vor simți trădați.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că este o perioadă foarte bună pentru a vă mobiliza, pentru a nu mai aștepta ajutor de din exterior, pentru a vă pune pe primul plan, pentru a nu vă mai lăsa influențati de persoane așa-zise binevoitoare, chiar dacă sunt din familie.

Dacă vorbim de contracte, această Eclipsă de Lună avantajează proiectele mărețe, actele, totuși este mai bine să folosim acest surplus astral pentru a studia, pentru a ne dezvolta capacitățile de a negocia, pentru a ne face remarcați, asta ar putea să valorifice nativii Taur în această perioadă.

Pe weekend, între 17 și 21 iulie, Luna va fi pe casa de distracții, pe tot ce înseamnă alianțe, prietenii. Se reiau unele legături de prietenie și nativii Taur vor constata că în trecut au greșit, posibil chiar să-și ceară scuze sau prin anumite gesturi să dea de înțeles că se poate da încă o șansă acelor legături sentimentale.

Dacă au rupt de curând o relație, revenirea lui Mercur în semnul Rac, acolo unde este și Venus, guvernatoarea voastră, va face ca prin anumite situații total neașteptate (participarea la un eveniment să spunem) Universul să vă aducă în viață iarăși acea persoană care a fost până numai ieri.

Lucrurile nu s-au schimbat, de voi depinde decizia dacă dați curs sau nu acelor persoane ce revin.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.