Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in intervalul 14-20 septembrie, nativii Rac sunt intr-o stare destul de tensionata

Nativii Rac așteaptă semnarea unui nou contract și acest lucru îi cam dă peste cap pentru că sunt solicitați, au îndoieli, și așa mai departe.

Unii caută un job nou, alții parteneri de afaceri. Pentru toți, perioada este cel puțin agitată. În această săptămână este foarte posibil ca o veste bună, legată de aceste demersuri, să le lumineze zilele.

Banii vin. Dar pentru ca un nou contract să se semneze și să aducă un spor în veniturile nativilor Rac, este nevoie de multă muncă de lămurire și de negocieri.

Nativii au emoții și există riscul de a se manifesta destul de impulsiv atunci când vine vorba de bani.

Viața romantică nu este presărată cu petale de trandafir, dar nici probleme nu se întrevăd. Poate că persoana iubită este la un moment dat deranjată de atenția foarte mare, chiar exagerată, pe care nativii o dau contractelor de serviciu. Pentru unii dintre nativi, se apropie o alianță pe viață cu persoana iubită.

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite de semnalat.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.