Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in intervalul 14-20 septembrie, nativii Leu sunt rasplatiti pentru munca lor asidua

Pentru nativii Leu, săptămâna 14-20 septembrie vine cu satisfacții materiale pe care le primesc după o perioadă de muncă de Sisif.

Calitățile pragmatice ale nativilor Leu sunt acum puse în valoare. De asemenea, un aspect important al acestei săptămâni este mulțumirea că în ultima vreme, cu toată epuizarea, nativilor li s-au îmbunătățit unele calități personale.

Am mai spus săptămânile trecute că nativii au dat pe dinafară cu munca, dar acum acest exces este răsplătit.

Chiar dacă banii nu vin fizic, pe moment, există premise, promisiuni, semnături, aprecieri. Cele mai concrete semnale pot veni după jumătatea săptămânii.

La farmecul plin de vizibilitate al nativilor Leu, Venus a adăugat irezistibilitate.

Nativii au un fel de simț aparte, o căldură pentru relații romantice. Trecerea planetei Venus prin domeniul personalității îi transformă pe nativi în adevărați magneți.

Problemele de sănătate pot apărea pe fondul stresului, caracteristic nativilor cu ceva timp în urmă. Așa cum am spus săptămâna trecută, acestea ar putea trece odată cu problemele care le-au provocat.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.