Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: pentru nativii Balanță vin vești extraordinar de bune începând cu ziua de luni, în momentul în care Luna tranzitează casa investițiilor. De investiții

vorbește și retrogradarea lui Uranus tot din 12 august, pe casă a VIII-a, a banilor veniți de la ceilalți. Vor fi două categorii mari sau două situații pentru nativii Balanță. Unii care au împrumutat, care se simt constrânși de un anumit context financiar, profesional, sentimental și unii care nu știu încotro să se îndrepte.

De aceea, astrologul ZODIACOOL le recomandă acestor nativi până în jur de 1 septembrie să se concentreze mai mult pe suflet, să nu se lase duși de val, întrucât au resurse inepuizabile, dar trebuie să se mobilizeze, trebuie să aibă acea stare a riscului, să dea totul pe nimic, pentru că doar cei curajoși sunt răsplătiți de Univers, ceea ce va fi foarte greu, întrucât se simt la răscruce de drumuri.

Vor fi și nativi Balanță care au pus în practică această stare încă din aprilie 2018 și acum, la a doua retrogradare a lui Uranus în Taur, vor fi învățați cu această energie și vor reuși să iasă pe piață cu o altă abordare asupra banilor, asupra deciziilor.

Nativii Balanță vor învăța să fie indiferenți, să nu mai facă lucrurile la un așa nivel încât să se streseze, să se încarce energetic cu nemulțumirile celor din jur, adică ar trebui să meargă mai mult pe „scopul scuză mijloacele”, întrucât asta cere Universul acum de la ei.

Din data de 15 august, faza de Lună plină de pe casa iubirii îi predispune la intrarea într-o nouă relație, de a lua poate în calcul în relația de acasă posibilitatea de oficializare, de a concepe un copil.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este totuși de a mai aștepta un pic, măcar până după 21 septembrie, când ajunge și Soarele în semnul vostru. Acum este momentul propice în care să vă gândiți doar, să spuneți, să cereți păreri, dar să mă așteptați până la partea concretă.

Ultimul eveniment al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, a războiului, pe casa psihicului, a nemulțumirilor, a secretelor și veți avea parte, după cum intuiați de cel puțin două/trei săptămâni, de unele schimbări de atitudine din partea prietenilor, a persoanelor apropiate, posibil chiar a familiei, a partenerului referitor la anumite decizii pe care să le luați.

Unii dintre voi veți fi evident singuri și demoralizați, poate chiar și în depresie, dar toate aceste limitări aduse de Univers sunt cu un scop, sunt cu menirea de a învăța să nu mai spuneți tot, să acționați pe baza instinctului, să deveniți disciplinați, să luptați pentru ceea ce vă doriți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.