Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn încep săptămâna 11-17 noiembrie puțin cam supărați pe cineva de la serviciu.

Persoana respectivă este o persoană jovială, foarte drăguță, instruită, și care îi propune ceva, dar acel ceva, nativului Capricorn i se pare o nebunie.

Această nebunie nu ține nici de finanțele de la serviciu, nici de o strategie extraordinară, nici de o aplicație, ci de un lucru științific a unei metodologii, strategii, abordări noi, a unei probleme destul de importantă, complicată, și care nativului Capricorn, atât de pragmatic și serios, i se pare o nebunie sau rupt de realitate.

Pe de o parte, pare că aplicația acestei probleme nu are suport real, este prea curajoasă pentru starea în care se află nativul Capricorn sau pentru socotelile pe care și le-a făcut nativul Capricorn.

Vezi ce îți rezervă astrele în 2020!
Horoscop Capricorn 2020

Pe de altă parte, în momentul în care cineva de la locul de muncă îi prezintă situația puțin altfel, intră în profunzimea lucrurilor și aduce niște explicații care ajung mai ușor la nativ, îi prezintă problema financiară care nu este cea mai importantă la momentul respectiv, ci important este să aplice acea metodologie pentru că finanțele merg de la sine, atunci nativul Capricorn este împăcat cu această situație și problema are o rezolvare pozitivă.

Luna plină din data de 12 noiembrie ajută la luminarea acestei situații, nu neapărat ceea financiară, ci cea profesională.

Un anumit lucru aduce lumină. Este foarte posibil ca un sfat pe care îl primesc de acasă să aducă lumină, fie de la familia cu care locuiesc în casă, fie de la părinți, fie este o informație ancestrală care ajunge pe căi subtile la nativi și îl lămurește că situația nu este așa cum o crede el. Contribuția nativului însăși, discuțiile pe care le are sunt esențiale și pot îmbunătăți situația.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.