Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: nativii Berbec, în săptămâna 11-17 noiembrie au de realizat/rezolvat probleme la serviciu foarte apăsătoare.

Acestea fie sunt apăsătoare pentru că sunt rămase în urmă și timpul presează, fie nativii au de realizat niște termene foarte mici pe care trebuie să le rezolve urgent și care îi presează.

Așadar, pe nativi îi presează timpul, au de făcut o mare schimbare între problemele profesionale și colectivul de colegi, în care se află pe o muchie de cuțit, între a-și schimba colectivul radical sau a schimba profilul.

Atenție, nativi Berbeci! A apărut Berbec 2020!!!

Este puțin indecis, mai are și o tensiune în relațiile contractuale cu instituția din care face parte, este o problemă de alegere a unui nou loc de muncă sau a unei poziții superioare la locul de muncă în care se găsește acum, a unei poziții cu mai multe responsabilități, mult mai profundă ca și ocupație și pentru acest lucru nativul are nevoie, în primul rând, de ajutor de la Univers. Este mult prea importantă problemă în care se găsește.

În al doilea rând, acesta are nevoie să se scoată la lumină, poate noi abilități, talente, un lucru care până acum era în stadiul de germinație și acum trebuie să încolțească, o nouă sămânță care trebuie să încolțească.

Nu e puțin lucru faptul că are nevoie să învețe foarte mult și are nevoie de sprijin de la persoane influente, sprijinit pe care îl va primi, dar deocamdată nu știe că îl va primi și îi este teamă.

Nativul are nevoie de tot ajutorul, de toate abilitățile, și să își pună în valoare toate cunoștințele pe care le-a dobândit până acum, inclusiv cunoștințe, valori morale pe care le-a dobândit.Acum nativul are nevoie să și le pună în valoare.

În ceea ce privește relația personală, nu este o perioadă fericită pentru că partenerul de viață este puțin presat de problemele de serviciu pe care le are nativul Berbec și nu mai știe ce să creadă.

Probabil că vor fi tensiuni, partenerii acestor nativi este bine să realizeze faptul că presiunea este foarte mare la locul de muncă și să aștepte pentru că nu este o problemă care ține de ei, ci este o problemă a nativului, efectiv a modului în care astrele îl energizează, în acest moment, către profesie și probleme profesionale.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.