Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Pesti detin un secret, au ganduri care ii streseaza, lucruri care ii distrag de la viata profesionala

Nativii Pești ar dori să se elibereze de un legământ pe care l-au făcut cândva. Știu că dețin un secret care acum a început să îi apese. Simte nevoia să iasă și să strige în gura mare, dar încă nu trece la fapte.

O criză emoțională creată de o situație mai delicată cu grupul de prieteni va aduce nativului starea necesară pentru o analiză în amănunt a situației.

Profesional, nativii doresc să fie lăsați în pace cu problemele lor de suflet. Unele probleme îi afectează în structura lor cea mai intimă și toate acestea, astrologul zodiacool.ro consideră că le afectează interesul pentru profesie, care scade cu fiecare zi.

Banii, valorile materiale pe care nativul le posedă, nu sunt o problemă în această perioadă. Lucrurile merg liniar în acest domeniu.

Problemele de suflet care îl apasă pe nativ sunt de cu totul altă natură și partea materială trece pe locul doi, trei, nu se știe.

Viața romantică poate fi cheia acestei crize prin care trece nativul. Fie este vorba de o iubire secretă, fie de un alt gen de secret, această stare face ca în domeniul relațiilor pasionale nativul să fie cu totul și cu totul fără cuvinte!

Atenție la drumurile scurte, pot apărea probleme legate de zona șoldurilor. Și atenție, din toate câte se întâmplă, trebuie să evoluați, altfel suferă șoldurile!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!