Horoscop saptamana 11 - 17 ianuarie pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie, nativii Capricorn sunt plini de farmec si au o energie molipsitoare

Au de făcut unele modificări în felul în care își planifică activitățile de agrement. Simt nevoia să se recreeze, dar obligațiile legate de serviciu nu le dau pace.

Sunt efectiv blocați între sarcinile de serviciu și o vacanță pe care o consideră din toată inima binemeritată, dar se tot amână.

Nici relația cu copiii nu este foarte grozavă tot din cauza unor încurcături pe la serviciu care cer timp și energie.

Banii sunt, dar există motive de stres pentru că, în modul în care nativii doresc sau pot sa își câștige existența intervin schimbări care din păcare nu depind de ei.

Sau cel puțin nativii așa percep situația, ca fiind una fatidică, dar este vorba numai și numai de modul în care simt ei că se desfășoară lucrurile.

În dragoste se poate schimba atmosfera de la un moment la altul și aceasta din cauza dispoziției schimbătoare, explozive, impulsive a nativului Capricorn.

El/ea care sunt atât de stabili și de sobri, de data aceasta pot să facă nefăcute și să sară la gâtul partenerului de cuplu (la figurat, evident!!!) când nici nu te aștepți.

Sănătatea nu dă semne că ar putea să se deterioreze în această săptămână, dar dă semne că nativul trebuie să îi acorde un pic de atenție.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!