Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: prima parte a săptămânii îi surprinde pe nativii Scorpion în încercarea de a elucida unele mistere, acestea sunt generate de faptul că

persoane din trecutul vostru (din ultimii 1-2 ani) s-au schimbat radical în raport cu voi, în fond știți că ați greșit, însă nu concepeți cum aceștia și-au modificat părerea despre voi, iar strategiile voastre psihice față de ei nu mai funcționează.

În plus, între 10-13 Iunie veți primi vești legate de înapoierea unei sume de bani, care în momentul de față vă lipsește din cont, iar șansele de a face rost de ea până la finele săptămânii sunt mici. În altă ordine de idei, nici voi nu mai aveți chef să continuați acele jocuri strategice inițiate la începutul anului, vă obosesc mental, poate de aceea o să doriți să căutați mai mult de suflete.

Tripla conjuncție Marte-Mercur-Karmă pozitivă, ce face opoziție la cei doi malefici din casa comunicării, vă face irascibili, greu de suportat, plus că vă este greu să fiți atenți la tot ce doresc ceilalți să vă transmită, nu mai doriți să vă lăsați pe ultimul loc, veți căuta mijloace prin care să vă destresați.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Scorpion să evite pe cât posibil refugierea în dependențe, care vă pot schimba pentru câteva momente percepția despre viață.

Norii negri vor dispărea pentru voi între 13-16 Iunie, când Luna va ajunge în semnul vostru, veți fi energici, plini de viață, chiar dacă în continuare se resimte stresul venit din prima perioadă a intervalului analizat. În plus, acest weekend vă va ajuta să vă faceți ordine în gânduri, să vă stabiliți noi obiective, să dați curs unor noi pasiuni ce vă pot scoate din starea aceasta de amorțeală energetică.

Pe plan sentimental se observă progres, veți veni din proprie inițiativă cu idei legate de o deplasare, de începerea la comun a unei activități, de oficializare a relației. Aș zice că aceste decizii sunt în momentul actual pripite, astrologul ZODIACOOL recomandă să mai așteptați până la finele lui August 2019, cert este că o să vă reanalizați deciziile. Pentru moment totul este în regulă, dar vă asumați mai mult decât puteți duce ca responsabilitate.

Tentațiile sunt extrem de mari, acestea pot să apară fie la evenimente, petreceri, fie la ieșiri în oraș, Scorpionii se vor simți șarmanți, plini de sine, deci vor atrage toate privirile asupra lor.

Pe partea de sănătate, pot să revină între 10-13 Iunie problemele din trecut legate de sistemul stomatologic, ginecologic, totul se pune pe seama furiei pe care o manifestați atât față de ceilalți, cât și față de voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.