Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: prima parte a săptămânii îi surprinde pe nativii Scorpion în încercarea de a elucida unele mistere, acestea sunt generate de faptul că

persoane din trecutul vostru (din ultimii 1-2 ani) s-au schimbat radical în raport cu voi, în fond știți că ați greșit, însă nu concepeți cum aceștia și-au modificat părerea despre voi, iar strategiile voastre psihice față de ei nu mai funcționează. 

În plus, între 10-13 Iunie veți primi vești legate de înapoierea unei sume de bani, care în momentul de față vă lipsește din cont, iar șansele de a face rost de ea până la finele săptămânii sunt mici. În altă ordine de idei, nici voi nu mai aveți chef să continuați acele jocuri strategice inițiate la începutul anului, vă obosesc mental, poate de aceea o să doriți să căutați mai mult de suflete.

Loading...

Tripla conjuncție Marte-Mercur-Karmă pozitivă, ce face opoziție la cei doi malefici din casa comunicării, vă face irascibili, greu de suportat, plus că vă este greu să fiți atenți la tot ce doresc ceilalți să vă transmită, nu mai doriți să vă lăsați pe ultimul loc, veți căuta mijloace prin care să vă destresați.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Scorpion să evite pe cât posibil refugierea în dependențe, care vă pot schimba pentru câteva momente percepția despre viață.

Norii negri vor dispărea pentru voi între 13-16 Iunie, când Luna va ajunge în semnul vostru, veți fi energici, plini de viață, chiar dacă în continuare se resimte stresul venit din prima perioadă a intervalului analizat. În plus, acest weekend vă va ajuta să vă faceți ordine în gânduri, să vă stabiliți noi obiective, să dați curs unor noi pasiuni ce vă pot scoate din starea aceasta de amorțeală energetică. 

Pe plan sentimental se observă progres, veți veni din proprie inițiativă cu idei legate de o deplasare, de începerea la comun a unei activități, de oficializare a relației. Aș zice că aceste decizii sunt în momentul actual pripite, astrologul ZODIACOOL recomandă să mai așteptați până la finele lui August 2019, cert este că o să vă reanalizați deciziile. Pentru moment totul este în regulă, dar vă asumați mai mult decât puteți duce ca responsabilitate.

Tentațiile sunt extrem de mari, acestea pot să apară fie la evenimente, petreceri, fie la ieșiri în oraș, Scorpionii se vor simți șarmanți, plini de sine, deci vor atrage toate privirile asupra lor.

Pe partea de sănătate, pot să revină între 10-13 Iunie problemele din trecut legate de sistemul stomatologic, ginecologic, totul se pune pe seama furiei pe care o manifestați atât față de ceilalți, cât și față de voi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.