Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: ziua de luni aduce nativilor Fecioară o altă viziune asupra relațiilor sociale, veți simți nevoia de a cere un ajutor din partea unui copil, rude,

prieten, iar acesta nu va avea timp pentru a răspunde prompt solicitărilor voastre, mai mult decât atât, vă va critica inițiativa, ceea ce poate să vă enerveze, întrucât voi chiar credeți în acel proiect.

Mai poate fi înregistrat cazul în care Fecioarele primesc o ofertă de muncă, iar toți cei dragi când aud această veste vor fi surprinși, întrucât nu consideră un nativ din Fecioară capabil să ducă acele responsabilități până la capăt, ceea ce o să vă dezamăgească.

Între 11-13 Iunie, banii sunt pe primul loc în viața voastră, o să luați dintr-o parte (vânzări, tranzacții cu persoane din străinătate, internet etc.)  cheltuindu-i în altă parte, ceea ce o să reprezinte o echilibrare a cheltuielilor pe care le aveți de făcut.  

Loading...

Fecioarele mai pot primi propuneri de a pleca din țară/ oraș pentru o perioadă în scop profesional, fie cu studii, fie pentru a oferi din experiența lor altor persoane, astrologul ZODIACOOL recomandă să vă consultați cu partenerul în luarea acestor decizii, plus că relația de cuplu este foarte tensionată.

Dacă tot am ajuns la capitolul sentimental, aș spune că maximul energetic al săptămânii, destinat relației, se va înregistra între 13-16 Iunie, când Luna va ajunge în casa comunicării, a deplasărilor, fapt ce va aduce șansa să spuneți sincer ceea ce simțiți pentru cel drag.

Certurile în această săptămână vor fi un deliciu pentru voi, ele vor fi extrem de tăioase pentru suflet, întrucât avem pe cer tripla conjuncție Marte-Mercur-karmă, ce ne atenționează cu privire la ceea ce spunem, întrucât se poate întoarce împotriva noastră. 

Astrologul ZODIACOOL recomandă Fecioarelor să își aleagă cu grijă cuvintele, întrucât pot destabiliza cuplul, mai mult decât atât, în unele cazuri se poate ajunge și la ruptură de la mici neînțelegeri ce țin de principii, atitudine, prieteni, timp petrecut împreună, sincronii, gelozie. 

De fapt, tot ce ați acumulat pe partea psihică din Martie acum o să scoateți la suprafață, fie că vă doriți sau nu, chiar și prin gesturi veți da de înțeles ceea ce nu vă face plăcere, iar de aici până la conflict nu este mult.

Partea bună este că aceste conversații aprinse pot avea loc într-o deplasare, ceea ce va facilita găsirea unor rezolvări, nu veți mai putea fugi de subiect ca de fiecare dată, plecând de acasă.

Nativii care sunt singuri se pot îndrăgosti în situații cu totul atipice, la început persoana de sex opus vă poate enerva, dar cum extremele se atrag, șansele ca în vara lui 2019 să dezvoltați o idilă în urma unor astfel de peripeții sunt mari.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019,
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.