Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: ziua de luni aduce nativilor Fecioară o altă viziune asupra relațiilor sociale, veți simți nevoia de a cere un ajutor din partea unui copil, rude,

prieten, iar acesta nu va avea timp pentru a răspunde prompt solicitărilor voastre, mai mult decât atât, vă va critica inițiativa, ceea ce poate să vă enerveze, întrucât voi chiar credeți în acel proiect.

Mai poate fi înregistrat cazul în care Fecioarele primesc o ofertă de muncă, iar toți cei dragi când aud această veste vor fi surprinși, întrucât nu consideră un nativ din Fecioară capabil să ducă acele responsabilități până la capăt, ceea ce o să vă dezamăgească.

Între 11-13 Iunie, banii sunt pe primul loc în viața voastră, o să luați dintr-o parte (vânzări, tranzacții cu persoane din străinătate, internet etc.) cheltuindu-i în altă parte, ceea ce o să reprezinte o echilibrare a cheltuielilor pe care le aveți de făcut.

Fecioarele mai pot primi propuneri de a pleca din țară/ oraș pentru o perioadă în scop profesional, fie cu studii, fie pentru a oferi din experiența lor altor persoane, astrologul ZODIACOOL recomandă să vă consultați cu partenerul în luarea acestor decizii, plus că relația de cuplu este foarte tensionată.

Dacă tot am ajuns la capitolul sentimental, aș spune că maximul energetic al săptămânii, destinat relației, se va înregistra între 13-16 Iunie, când Luna va ajunge în casa comunicării, a deplasărilor, fapt ce va aduce șansa să spuneți sincer ceea ce simțiți pentru cel drag.

Certurile în această săptămână vor fi un deliciu pentru voi, ele vor fi extrem de tăioase pentru suflet, întrucât avem pe cer tripla conjuncție Marte-Mercur-karmă, ce ne atenționează cu privire la ceea ce spunem, întrucât se poate întoarce împotriva noastră.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Fecioarelor să își aleagă cu grijă cuvintele, întrucât pot destabiliza cuplul, mai mult decât atât, în unele cazuri se poate ajunge și la ruptură de la mici neînțelegeri ce țin de principii, atitudine, prieteni, timp petrecut împreună, sincronii, gelozie.

De fapt, tot ce ați acumulat pe partea psihică din Martie acum o să scoateți la suprafață, fie că vă doriți sau nu, chiar și prin gesturi veți da de înțeles ceea ce nu vă face plăcere, iar de aici până la conflict nu este mult.

Partea bună este că aceste conversații aprinse pot avea loc într-o deplasare, ceea ce va facilita găsirea unor rezolvări, nu veți mai putea fugi de subiect ca de fiecare dată, plecând de acasă.

Nativii care sunt singuri se pot îndrăgosti în situații cu totul atipice, la început persoana de sex opus vă poate enerva, dar cum extremele se atrag, șansele ca în vara lui 2019 să dezvoltați o idilă în urma unor astfel de peripeții sunt mari.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.