Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in intervalul 10-16 august, nativii Varsator sunt intr-o stare meditativa

Nativii Vărsător meditează, sau cel puțin asta crede astrologul zodiacool.ro că ar trebui să facă în această săptămână.

Ar fi tare benefic dacă nativii ar medita asupra celor gândite, simțite, revelate în perioada în care au stat singurei, ei înșiși și Dumnezeu!

Acolo s-au apropiat cel mai mult de adevăr și, un pic de scormonire în cele ce le-au trăit, le poate aduce răspunsuri la problemele care îi apasă.

Banii proprii au ajuns un fel de ideal pentru acești nativi. Numai că, acolo în izolare, au simțit ceva. Acum, pot aduce acel ceva la nivel rațional. Să îl pună pe hârtie și să facă ceva concret.

Cu gânduri și cu griji, nu se plătesc facturile! Nativii Vărsător sunt pe cale să își găsească ceva de lucru care să le aducă un venit, dar care să le și placă.

Viața romantică merge înainte, la fel ca în săptămâna trecută. Nu sunt sincope, nu sunt focuri de artificii: mergem înainte. Aceia care sunt singuri, pot cunoaște ceva interesant.

Din păcate, pasiunea acestor nativi, cel puțin în această perioadă, „trece prin stomac”. Nu ajung să cunoască cu adevărat iubirea, pentru că pun pe primul plan situația materială. Nu e bine. Nu vedeți pădurea din cauza copacilor!

Din punct de vedere al sănătății, există predispoziția la o recidivă a unor afecțiuni mai vechi.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.