Horoscop saptamanal 8-14 Iunie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: perioada 8-14 iunie este una dintre cele mai tensionate perioade de pana acum, din anul acesta

Luna face aspect bun cu Uranus, dorim libertate. Dar libertățile pe care ni le permitem sunt înconjurate de o zonă bine definită de responsabilitate și pragmatism, ceea ce face ca reacțiile să nu intre într-un domeniu interzis. În cele mai importante decizii pe care le luăm însă, intervine factorul emoțional și, din păcate, emoționalul este destul de dificil de restricționat. La nivel mondial, este foarte posibil ca o serie de acte normative, decizii care vizează o pătură foarte largă de oameni, să fie luate pe criterii emoționale și nu logice, ceea ce poate fi extrem de periculos.

Vorbele sunt bine armonizare, astfel încât se spun lucruri importante, dar într-o manieră puțin cosmetizată. De aceea este bine ca fiecare dintre noi să încerce să deslușească ce se vrea a se spune efectiv. Nu sunt chestiuni grave, dar sunt! Banii sunt destul de greu de accesat. Legislația greoaie și vechile cutume fac foarte greoaie circulația banilor, în general. Ca element de noutate în sănătate, apar probleme la nivelul aparatului respirator.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.