Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: nativii Balanta, in intervalul 05-11 octombrie sunt vedetele horoscopului, au succes pe toate planurile

Vedetele perioadei, nativii zodiei Balanță, au Soarele de partea lor și acest lucru îi umple de energie și de vitalitate.

Relația din casă, relația cu părinții se încălzește, se deschid către cei din casă.

Nativii și-au dorint să facă, de exemplu, niște renovări și toate au stagnat până în această săptămână, când este foarte posibil ca lucrurile să se deschidă.

Mai sunt nativi foarte preocupați de relația cu părinții. Acesta a fost într-o stagnare totală și acum blocajele se desfac.

Partenerul de viață este primul dintre cei din jur care reproșează câte nu s-au făcut în casă, câte au fost necesare și nu s-au realizat. Și mai reproșează o relație destul de tensionată cu părinții nativului Fecioară.

Nativii Balanță au de administrat o sumă de bani care nu le aparține în totalitate, o moștenire, o afacere de familie, banii partenerului de viață și în acest sens are o idee excepțională care poate aduce beneficii serioase.

Viața romantică se trăiește din plin, cu partenerul de cuplu cu care împarte grijile casei.

Se pot isca discuții pe care astrologul ZODIACOOL le vede „soluționate” prin partide de amor pline de simțire, inedite, explozive. Imaginația și inventivitatea nu au limite!

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Balanță nu au probleme în acest interval, este posibil chiar să aibă ameliorări ale starii de sănătate, cu condiție ca să realizeze în jur armonie și echilibru.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.