#reclama0#

Horoscop saptamanal 3-9 Februarie 2020 pentru toate zodiile

#reclama10#

Horoscop saptamanal si previziuni astrologice pentru toate zodiile: perioada cuprinsa intre 3 si 9 Februarie este una a pasiunii

#reclama1#

Cum? Fiecare dintre noi intenționează acele lucruri care îi plac mai mult și mai mult, mai degraba acele lucruri pe care le iubește din suflet: copiii, darul cel mai de preț, un hobby, o vacanță de vis în care să faci tot ce îți place (revenim la hobby!) sau, de ce nu, o iubire pasională. Este o perioadă benefică pentru artiști, dar nimeni nu ne oprește pe niciunul ca să punem pasiune în ce facem.

Sau invers, să facem ce ne pasionează. Aceia care nu înțeleg despre ce este vorba să își facă griji pentru că înseamnă că nu au nimic pasional și poate este momentul să găsească. Aspectele sunt benefice inclusiv pentru asta!
La nivel general, macro, în această perioadă comunicarea este cea care va rezolva acele probleme financiare care se pun cu o mare forță.

#reclama7#

Finanțele sunt cele care pot agita populația și numai abilitatea celor care sunt acolo unde trebuie de a comunica bine, face ca lucrurile să nu scape de sub control. Este o săptămână pe care astrologul ZODIACOOL o poate numi fără discuție „vorba dulce, mult aduce”! Cei care administrează finanțele însă sunt tentați să pună problemele mai puțin realist și acest lucru poate crea agitație.

Comunicarea bună înseamnă a spune un adevăr în așa fel, încât oamenii să înțeleagă și să se adapteze din convingerea că așa stau lucrurile, asta e situația și indiferent cât zgomot facem, tot asta e situația! Și admiteți că depinde mult de cum se spun lucrurile. Se au în vedere și problemele legate de teren, de zone destinate agriculturii și zootehniei, chestiuni funciare.

#reclama3#

Săptămâna se termină cu aspectul de Lună Plină. Aspectul are loc pe domeniul locației, acolo unde ne aflăm. Depinde la ce ne raportăm. Pentru fiecare dintre noi locul în care ne aflăm poate reprezenta casa, strada, orașul, țara sau planeta! Momentul de Lună Plină este posibil să fie un palier în realizarea unor chestiuni care au fost demarate la momentul de Lună Nouă din ianuarie.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

#reclama12#

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.