Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in intervalul 03-09 august, nativii Balanta au ceva probleme in familie

Nativii zodiei Balanță doresc să plece într-o călătorie cu partenerul de viață de care sunt realmente îndrăgostiți.

Singurele piedici pe care le pot întâmpina sunt părinții unuia sau ai celuilalt partener, care fie au probleme de sănătate, fie condiționează într-un fel sau altul plecarea nativilor.

Mai trist este cazul acelor nativi care sunt foarte tineri, pentru care este esențial să plece cu persoana iubită. Fac tărăboi, se ceartă, și, până la urmă, tot pleacă.

Problema unei moșteniri este la ordinea zilei. Banii din această moștenire sunt blocați în mod cu totul și cu totul surprinzător.

Nativii au bravat, au cheltuit nesăbuit pe lucruri care nu erau neapărat necesare, dar cu care nativii au dorit să își satisfacă niște extravaganțe sau să șocheze. De aceea, familia reunită a hotărât să le mai taie din fondurile comune.

Viața romantică este cumva umbrită de aceste probleme de familie care pun presiune pe nativ, dar relația este armonioasă și tensiunile sunt trecătoare.

Problema financiară poate afecta sănătatea nativilor. Nu grav, dar starea de îngrijorare provoacă retenție de apă, totodată cu retenție de toxine.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!