Horoscop saptamanal 2-8 Martie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara, in saptamana 2-8 martie, au parte de multa creativitate si timp pentru studiu

Dacă nativii acestei zodii ar face o lucrare de știință sau creație în general, care să presupună documentare, consultare, concepție, acum ar fi o perioadă în care lucrarea s-ar scrie aproape singură. Sau mai bine zis, nativii ar avea impresia că cineva le-o dictează, atâta creativitate și studiu au în harta perioadei 2-8 martie!

Astrologul ZODIACOOL constată că nativii zodiei Fecioară au în plan personal o relație deosebit de strânsă cu copiii lor. Atenție însă să nu îi sufocați! În orice situație vă aflați, rămâne loc și pentru o escapadă cu prietenii. Nu exagerați cu atenția, dar țineți-i aproape. O altă parte dintre nativi au mari șanse să devină sau să afle că vor deveni părinți. Toată bucuria este împărtășită cu partenerul de viață.

Horoscop saptamanal Fecioara dragoste

Viața romantică este foarte intensă, nativii Fecioară sunt plini de pasiune. Cu partenerul de viață au o comunicare bună și relație este afectată de Mercur care, cel puțin în această perioadă de retrogradare, una zice și alta face, dar per total iese bine.

Horoscop saptamanal Fecioara sanatate

Problemele de sănătate sunt asemănătoare celor de săptămâna trecută, dar pe la sfârșitul perioadei poate apărea o tuse rebelă. Nativii sunt foarte pasionali în această perioadă și asta le-ar putea afecta inima.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.