Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara vor fi indragostitii anului 2020, dar din aceasta saptamana incepe pasiunea nemasurata pentru cineva, pentru un lucru anume.

O parte dintre aceștia sunt îndrăgostiți lulea și sunt obsedați de persoana iubită, au inima mare, deschisă, ajunge chiar și Jupiter care le accentuează și mai tare această stare de îndrăgosteală.

O altă parte dintre nativii Fecioară sunt, în această săptămână 2-8 decembrie, obsedați de faptul că trebuie să creeze ceva, au o plinătate extraordinară în propria lor persoană și această plinătate de creativitate îi obsedează.

Nativii trebuie să facă ceva din toată inima, cu pasiune, cu foc. Aceștia trebuie să facă ceva care să îi pună în valoare, doresc acest lucru, au dreptul la acest lucru, dar toată această chestiune trebuie orientată către cui ar putea să-i folosească asta, cine ar putea să îi admiră și să se uite puțin vizavi, la grupul din care fac parte, la întreagă generație din care fac parte și să se gândească acolo.

Ești Fecioară și cauți horoscopul pentru 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Fecioară 2020!

Gândindu-se la cei de vizavi, la entitatea umană din care fac parte, toată creativitatea lor devine mai vizibilă și această energie pe care o au pe propria creativitate devine benefică pentru ei.

Aceștia reușesc să se folosească de acest val de energie la capacitate maximă, tocmai punând un semn valoare, dar gândindu-se la ceilalți, cui folosește, cui mă adresez.

O parte din acești nativi sunt foarte ocupat de copiii lor. E bine să fie preocupați, dar nu obsedați. În această perioadă aveți probleme, ocupați-vă, dar puneți măsura.

Petreceți-vă timp și cu proprii prieteni, lăsați copiii și persoana iubită să respire, lăsați atelierul de creație să nu mai vibreze de atâta energie și gândiți-vă și la voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.