Horoscop saptamanal 1 - 7 Februarie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: in perioada 1-7 Februarie, nativii Berbec observa ca echipa cu care lucreaza ii cam tine pe loc, lucru care ii poate afecta financiar

Pentru nativii zodiei Berbec săptamâna se anunță destul de intensă, cu provocări și cu tensiuni menite însă să ducă nativul înainte, să nu îi dea voie să se oprească.

Profesional, dacă până acum ați pregătit „terenul”, acum este momentul să conștientizați transformările pe care le suferă acest domeniu din viața voastră.

Trebuie să fiți conștienți de faptul că vi se oferă ceva nou, dar aveți de renunțat la ceva. Este ceva ce nu vă mai este de folos: o relație, un obicei, un obiect. Și mai este momentul să vă bucurați de un nou contract sau un nou job.

Banii depind foarte mult de echipa cu care ați ales să lucrați. Și echipa mai mult încurcă decât tine pasul.

Poate că încă nu s-au negociat banii, câți sunt, cât e de muncă și cât revine fiecăruia. De fapt, banii vin în etape, nu constant și asta poate descumpăni echipa.

Viața romantică poate suferi niște sincope pe motivul îngrijorărilor financiare. Nativii nu se prea pot ocupa de partenerul de cuplu pentru că duc griji multe și importante legate de serviciu.

Din punct de vedere al sănătății, se poate pune problema unor intoxicații ușoare.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!