Horoscop luna Septembrie 2019 Scorpion: focusare pe sfera sentimentală

Horoscop Septembrie Scorpion: nativii Scorpion în prima lună a toamnei se vor focusa mai mult pe sfera sentimentală. Cele patru planete găsite în casa socială, a prieteniei,

a ajutorului divin (Soarele, Marte, Venus și Mercur), între 1-14 septembrie îi vor ajuta pe nativii Scorpion să vadă lumea altfel, să se bucure de ceea ce au, să întâlnească persoane noi, prieteni care să îi ajute sau să le deschidă noi perspective asupra felului în care viața trebuie trăită.

La capitolul financiar, nativii Scorpion după luna august au început să își revină, însă sunt multe probleme, întrucât simt nevoia de o reorganizare, de a căuta noi mijloace prin care să iasă la suprafață, să se reinventeze.

Tocmai de aceea în perioada 1-14 septembrie vedem să apară și aceste mici soluții sau aceste modalități prin care nativii Scorpion pot să își dea un restart, prin intermediul persoanelor noi care apar în viața lor.

Cel mai probabil vor fi oamenii potriviți la locul potrivit, vor vedea care sunt tendințele în materie de profesie, de bani în următorii șapte ani și tocmai de aceea vor trece și la fapte.

Legat de sfera sentimentală, în prima parte a lunii septembrie, între 1 și 23 septembrie, vedem ca nativii Scorpion să își mai taie din orgoliu, să aibă nevoie de ajutorul partenerului pentru a trece peste o anumită problemă.

Tocmai de aceea vedem că am în perioada 14-23 septembrie nativii Scorpion să participe la evenimente alături de cel drag, să ia în calcul poate ideea oficializării relației, să ia în calcul poate implicarea mai activă a lor în viața de familie (aici ne referim chiar la educația copiilor).

După 23 septembrie, Soarele intră pe casa a XII-a, a psihicului, a legăturii cu lumea de dincolo, a problemelor cu legea.

Totuși, perioada aceasta, între 23-28 septembrie, până apare faza de Lună plină, îi va pune pe nativii Scorpion la test, îi va provoca, întrucât există predispoziția de a ieși la suprafață anumite secrete ce pot să vizeze un frate, o rudă apropiată care posibil să fi făcut ceva pe la spatele nativilor Scorpion.

Să nu uităm de faptul că între 31 octombrie-21 noiembrie Mercur, planeta comunicării, va retrograda în semnul Scorpion și tocmai de aceea încă de pe acum sunteți atenți la detalii sau încă de acum aveți bănuieli cu privire la anumite persoane din viața voastră și undeva după 31 octombrie să îi confruntați.

Pe partea de sănătate, partea a doua a lunii septembrie este mai tensionată, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Scorpion să fie atenți la sistemul circulator, imunitar, la partea renală, întrucât există predispoziția de a apărea blocaje și aici ne referim în special la zona rinichilor, a ficatului și a inimii.

Dacă aveți de dat examene, această luna septembrie este favorabilă, întrucât Saturn vă ajută din revenirea sa la mers direct, încă din data de 19 septembrie. Așadar, nativii Scorpion în septembrie 2019 vor învăța lucruri noi, vor socializa cu oameni noi, se vor adapta la situații noi din punct de vedere financiar, profesional, posibil să fie vorba doar de studiu în această perioadă.

Cert este că în urma acestor conștientizări ce apar în această perioadă, nativii Scorpion își vor da un restart după luna martie 2020.

Zile favorabile Scorpion

  • 2 Septembrie, 13 Septembrie, 23 Septembrie, 28 Septembrie – zile favorabile pentru investiții
  • 14 Septembrie, 18 Septembrie, 25 Septembrie – zile favorabile pentru investigații medicale

Zile nefavorabile Scorpion

  • 1 Septembrie, 14 Septembrie, 17 Septembrie – zile nefavorabile pentru a da bani cu împrumut
  • 4 Septembrie, 13 Septembrie, 21 Septembrie, 30 Septembrie – zile nefavorabile pentru a călători

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.