Horoscop luna Septembrie 2019 Leu: mulți bani, o reinventare financiară

Horoscop Septembrie Leu: pentru nativii leu, luna septembrie aduce bani, o reinventare pe partea financiară. Începutul lunii predispune ca acești nativi să aibă întâlniri

cu oameni noi tocmai pentru a stabili condiții, termene, clauze în vederea desfășurării unui proiect, a unui contract.
Dacă nativii Leu au activitate pe cont propriu, există predispoziția ca între 1-14 septembrie să se focuseze pe imagine, pe reclamă, pe o nouă modalitate de a-și atrage public, de a deveni căutați.

Cu acest surplus financiar, cel mai probabil Leii vor avea de gând după 1 noiembrie să achiziționeze ceva mai costisitor, aici vorbim poate de o locuință, de o mașină sau renovarea unei locuințe.

Așadar, voi sunteți motivați în această prima lună la toamnei să puneți în practică un plan măreț, sunteți și încurajați de către partener în aceste demersuri, așa că o să vă fie mult mai ușor să duceți la bun sfârșit tot ceea ce vă propuneți.

Pe data de 14 septembrie Venus, planeta dragostei, intră în Balanță, pe casa discuțiilor, a deplasărilor, a examenelor, în aceeași zi intră și Mercur tot în acest semn, avantajând pe Leii care își doresc obținerea unui examen sau care își doresc o călătorie, poate chiar în afara țării.

Dacă aveți de efectuat drumuri în noua activitate profesională pe care doriți o prestați, atunci este momentul propice.
Vor fi Lei care vor lua în calcul ideea de a se focusa mai mult pe partea de internet, de a ieși în evidență prin alt mediu față de ceea ce aveau până acum la dispoziție și veți învăța strategii noi, noi respective se vor lansa în viața voastră.

Veți conștientiza că aveți nevoie de oameni buni în viața voastră, care să vă educe, care să vă explice ceea ce vreți să obțineți, dar este o lună cu foarte multe progrese și cu foarte multe rezultate.

Pe data de 19 septembrie Saturn vine și amplifică tot ceea ce am spus până acum, întrucât revine la mers direct, pe casa muncii și a sănătății.

De menționat este faptul că sănătatea va fi mai bună, nu veți mai avea probleme cu sistemul osos, aici vorbim inclusiv de zona spatelui și a picioarelor.

Saturn după 18 septembrie și până la sfârșitul lunii martie 2020 va fi plasat în mers direct pe partea de muncă, profesie, iar dacă doriți să vă schimbați locul de muncă, cel mai probabil între 18-30 septembrie veți avea foarte multe întâlniri, mai multe variante joburi pe care voi să le puteți accesa, poate chiar să luați în calcul ideea de a fi autodidacți în vederea obținerii unui loc mai bine plătit.

De ce nu, poate chiar veți începe să studiați o limbă străină, tocmai pentru a avea șanse mai mari de a face rost de bani după prima parte a lui 2020.

Pe 23 septembrie, Soarele intră și el în casa aceasta a III-a, a discuțiilor, a deplasărilor, iar în intervalul 23-28 septembrie veți avea foarte multe discuții cu frații, poate chiar și în contradictoriu.

Totul poate pleca de la o sumă de bani, de la un neajuns, de la o nemulțumire, ajung la urechile voastre tot felul de bârfe ce vă deranjează, poate chiar identificați niște gesturi venite din partea celor din jur și veți aborda totul în mod direct, întrucât nu mai suportați această situație de conflict.

Pe 28 septembrie are loc faza de Lună plină în casă examenelor, așadar tot ceea ce spuneam de la începutul lunii se poate concretiza print-un test.

Este posibil vă îndreptați atenția spre terapii alternative, spre studierea spiritualității, participați la tot felul de cursuri care vă pot schimba atitudinea despre viață, felul în care vă raportați la propria persoană.
Investiți, călătoriți, sunteți mereu în mișcare în această luna septembrie.

Pe finele intervalului, Pluton revine la mers direct, această mișcare de staționare ne va face mai atipici, mai sceptici, posibil să apară și unele probleme de sănătate ale tractului digestiv, crize biliare, probleme ale sistemului nervos.

Toate sunt generate de un stres ce poate veni de la locul de muncă, mai ales dacă de la începutul lunii v-ați dus pe cont propriu și nu ați luat în calcul toate elementele ce vă erau necesare pentru a desfășura o activitate la standarde înalte.

Pe partea sentimentală este o lună cu multă iubire, cu multe discuții referitoare la viitorul vostru ca familie.

Dacă sunteți deja între o familie care are copii, vă veți centra mai mult atenția pe cei mici, întrucât sunt șanse foarte mari ca aceștia să aibă nevoie de voi, posibil să luați în calcul ideea de a-i muta la o altă școală, de a căuta activități de desfășurat după programul școlar.

Așadar, sunt foarte multe elemente ce vin din perspectiva copiilor, dar le veți face față. Veți avea și banii necesari pentru a duce totul la bun sfârșit, întrucât partea aceasta financiară este acum foarte activă la voi și vă oferă o stare neliniște.

Neliniștea este generată doar de ideile voastre despre viață, în realitate Universul vedem să vă ajute pe plan profesional, voi trebuie doar să schimbați viziunea asupra ceea ce aveți de efectuat.

Zile favorabile pentru nativii Leu

  • 1 Septembrie, 9 Septembrie, 14 Septembrie, 23 Septembrie, 28 Septembrie – zile favorabile pentru semnarea de contracte
  • 11 Septembrie, 18 Septembrie, 21 Septembrie, 28-30 Septembrie – zile favorabile pentru călătorii

Zile nefavorabile pentru nativii Leu

  • 9 Septembrie, 13 Septembrie, 14 Septembrie, 28 Septembrie – zile nefavorabile pentru discuții cu rudele
  • 17 Septembrie, 23 Septembrie, 27 Septembrie – zile nefavorabile pentru lucrări de renovare, investiții

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!