Horoscop luna Septembrie 2019 Capricorn: fiți mai toleranți cu voi

Horoscop Septembrie Capricorn: nativii Capricorn în prima lună a toamnei vor avea susținerea Universului de a se relaxa, de a căuta soluții ingenioase la problemele cu care

se confruntă și aici ne referim în special la cele birocratice, cele ce țin de comunicare, posibil chiar acte, legături cu instituțiile de stat.

Cele patru planete plasate în semnul Fecioară (Venus, Marte, Soarele și Mercur) între 1-14 septembrie vă vor încuraja și vă vor susține să începeți fie o facultate, fie un curs, fie să începeți colaborări cu persoane din străinătate, poate chiar să luați în calcul ideea de a vă reloca în altă parte, întrucât acest surplus astral plasat pe element de pământ, ceea ce este în trigonocrație cu voi, vă ajută să manifestați în plan concret tot ceea ce v-ați propus încă din luna iulie.

Mai mult decât atât, trigonul format între Uranus retrograd și toate aceste patru planete încurajează și dezvoltarea încrederii în voi, stima de sine o vedem să crească și aceasta, cel mai probabil, este rezultatul mobilizării voastre pentru a ieși dintr-o stare de depresie, de plafonare, de nemulțumire. Aici luăm în calcul chiar dezamăgiri din partea sentimentală sau din partea rudelor.

Nativii Capricorn în data de 19 septembrie vor avea parte de revenirea guvernatorului lor, Saturn, la mers direct. Această planetă, după 5 luni de retrogradare, se pare că v-a învățat lecția răbdării, a toleranței și a detașării de probleme.

Tocmai de aceea acum, când veți mai înregistra probleme pe partea socială/ relațională, le veți trata cu indiferență, scepticism, detașare. Cel mai probabil nativii Capricorn acum, în septembrie 2019, vor găsi noi idealuri, se vor focusa pe alte scopuri, menite să îi facă să evolueze.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Capricorn, între 19-23 septembrie, este de a căuta sfatul unui specialist. Chiar dacă ideile voastre sunt bune, acestea ar fi bine să fie validate de cineva care a mai trecut prin acele experiențe.

Ne referim aici la experți în a scrie un proiect, poate doriți să împărtășiți ideile/ nemulțumirile voastre cu un psiholog sau să cereți părerea unei rude mai în vârstă cu privire la felul în care sunteți tratați în relație sau merge relația, de ce nu, poate un preot vă poate ajuta. Totuși, și partea voastră de psihic este foarte bine aspectată.

Sunteți încăpățânați, orgolioși, prea critici cu voi, dar lucrurile se schimbă după 23 septembrie, când Soarele intră în semnul Balanță și vă aduce aspecte benefice timp de patru săptămâni pe tot ceea ce înseamnă carieră.

Partea bună este că Saturn revine la mers direct. Luna plină din 28 septembrie aspectează cariera, iar Pluton revine și el la mers direct la finele lunii septembrie, începutul lunii Octombrie.

Așadar, se văd noi orizonturi din punct de vedere profesional și financiar, existând posibilitatea ca nativii Capricorn să ia inițiativă, să deschidă o afacere, să propună o colaborare.

Dacă aveți un talent, este posibil să fiți remarcați de persoane potente financiar și, de ce nu, dacă doriți să vă reprofilați pe un alt domeniu de activitate, această perioadă este extraordinar de benefică, întrucât susține disciplina, munca, rigoarea și planurile mărețe care pot să se manifeste în plan concret până între aprilie-mai 2020.

Pe partea de sănătate, sunt în continuare acele probleme aduse de Jupiter în casa XII-a, ce face cuadratură cu Neptun.

Dacă vă confruntați cu simptome atipice, recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a cerceta această problemă în mai multe locuri, de a merge la specialiști și, de ce nu, poate de a vă îndrepta spre terapii alternative, întrucât acest aspect foarte tensionat cere în continuare de la voi, până undeva la finele lui noiembrie 2019, să vă schimbați viziunea asupra banilor, asupra muncii, asupra tot ceea ce faceți.

De fapt, Universul vă vrea mai toleranți cu voi, mai relaxați și mai detașați de problemele celor din jur, deoarece acestea vă complică viața.

Zile favorabile Capricorn

  • 4 Septembrie, 9 Septembrie, 13 Septembrie, 19 Septembrie, 28 Septembrie – zile favorabile pentru a face rost de bani, a încheia contracte
  • 7 Septembrie, 13 Septembrie, 22 Septembrie, 29 Septembrie – zile favorabile pentru a achiziționa bunuri

Zile nefavorabile Capricorn

  • 1 Septembrie, 11 Septembrie, 17 Septembrie – zile nefavorabile pentru a da examene
  • 14 Septembrie, 30 Septembrie – zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!