Horoscop luna Octombrie Fecioara 2020

In luna octombrie, nativii Fecioara se concentrează pe aspectul lor fizic, in sfarsit

Stare morală

Nativii Fecioară sunt destul de singuri și lipsiți de repere, cel puțin la începutul lunii.

Nu sunt legați de nimeni și de nimic. Poate de aceea sunt foarte creativi.

Indiferent că este o problemă de serviciu sau una casnică, nativul are o metodă proprie și bună de rezolvare a acesteia.

În această perioadă, pasiunea este în prim-plan pentru nativii Fecioară.

Sunt îndrăgostiți. Simt nevoia să se cuibărească și să se retragă către casa lor, în compania persoanei iubite.

Și-au creat un ideal de căsnicie pe care doresc să îl obțină. Este normal ca o persoană care simte atâta pasiune să dorească „eternizarea” relației de iubire.

Dintr-un motiv sau altul, nativii trebuie să țină relația secretă sau măcar discretă. O scurtă vacanță se poate, nu-i așa?

Pasiunea se manifestă și când vine vorba de profesie. Nativii Fecioară sunt foarte pasionați de ceea ce au de făcut zilele acestea. Chiar dacă sunt probleme mărunte, de rutină, nativii le tratează cu interes și reușesc o abordare interesantă.

Relația cu copiii este foarte activă. Nativii au trecut printr-o perioadă în care această relație parcă o luase razna. Au avut sentimentul că în relația cu copiii lor sau în educația pe care le-au oferit-o au făcut greșeală după greșeală.

Unele au fost adevărate altele, zice astrologul zodiacool.ro, rodul exagerării. Desigur că pe acelea pe care nativii le-au identificat ca fiind adevărate, ar fi trebuit până acum să le „repare” - astfel încât, relația cu cei mici acum să plece mai departe.

Plecăm la drum în luna octombrie, chiar de pe întâi ale lunii, cu Luna Plină pe axa relațiilor. Nativii Fecioară sunt față în față cu cei cu care împart aceleași interese, ei fiind numiți „parteneri”.

Domeniile pe care se așează aspectul sunt cele ale banilor. Este vorba de interese materiale care se arată acum în clar.

Este vorba practic de o împlinire materială care îi privește atât pe nativii Fecioară cât și pe cineva apropiat lor. Îl leagă niște relații contractuale.

Cu această ocazie, pot fi identificate persoanele cu care nativii împart aceleași interese materiale în cazul în care au dubii.

2 Octombrie

Pe data de 2 octombrie, Venus face un pas în zodia Fecioarei și dă nativilor un farmec aparte.

Luna octombrie este perioada de înfrumusețare personală. Nativii își doresc haine noi. Pe cele mai vechi le aranjează, le parfumează. Se duc la un salon de frumusețe.

Observă că și-au neglijat aspectul fizic, poate pentru că au fost prinși cu alte treburi pe care le considerau mai împortante.

Nativii Fecioară sunt în general niște pedanți, rar poți să-i vezi cu cămașa necălcată sau cu un fir dus la ciorapi. De data aceasta, pedanța merge mână în mână cu aspectul, cu culoarea, cu podoaba.

Mai este o latură a acestul aspect: frumusețea interioară.

Este foarte important că nativii se comportă cu un farmec aparte și în așa fel încât să se placă ei pe ei. Asta le dă o bucurie deosebită, specifică planetei Venus.

4 Octombrie

Data de 4 octombrie este foarte importantă pentru că marchează intrarea planetei Pluto în mers direct.

Ultima dintre planetele care au creat transformările generale la care am asistat în 2020, transformări care au stagnat la un moment dat, acum este gata să meargă către viitor.

Pluto nu a treminat încă cu crizele profunde în care ne atrage.

Schimbările în conducere, plan, orar, vor mai fi. În opinia astrologului zodiacool.ro, schimbările nu vor fi atât de dramatice.

În mod special, nativii Fecioară au avut probleme cu persoana iubită. Dar, specificație: problemele au fost la nativi. Pasiunea a fost cumva diminuată, iar acest lucru s-a simțit la nivelul cuplului.

Artiștii au avut o perioadă mai puțin productivă, creativitatea a fost mai lentă. A contat foarte mult ca nativii să își aducă aminte, să se adune, să conștientizeze ce nu merge și de ce. Acum, odată ce au făcut acest lucru, treaba poate merge înainte fără alte complicații.

14 Octombrie

Mercur, zburdalnicul Mercur, poate intra în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie și nativilor Fecioară le poate da peste cap tot ce înseamnă comunicare.

Este destul de complicat de gestionat acest aspect și presupune din partea nativilor atenție sporită la drum. Uitați-vă bine unde aveți de mers. Atenție la ce mesaje trimiteți și la cum înțelegeți mesajele primite.

Mijlocul lunii octombrie este o perioadă a opozițiilor. Fără a enumera aceste aspecte, astrologul zodiacool.ro consideră că este la latitudinea nativilor să nu transforme totul într-o competiție între casă și serviciu, între banii lor și banii partenerului de viață, între lucruri banale pe care le vezi peste tot și adevărata cunoaștere.

16 Octombrie

Noi începuturi în data de 16 octombrie în domeniul banilor și al valorilor materiale pe care nativul le deține. Noi contracte, un job nou, achiziții noi - ceva din toate acestea se poate întâmpla.

23 Octombrie

În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și nativul devine foarte profund și foarte atent la tot ce i se spune.

Ziua este atât de frumoasă din punct de vedere romantic, încât pe nativi prea puțin îi interesează ce aud. Pe parcursul următoarelor 2 săptămâni nu este exclus să afle ceva ce le-a fost ascuns până acum.

31 Octombrie

Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a valorilor. Informație și cunoaștere.

 

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!