Horoscop luna Octombrie 2019 Rac: decizii importante pe plan sentimental

Horoscop Octombrie Rac: nativilor Rac luna octombrie 2019 le aduce multă pasiune, dragoste, decizii importante în familie, mutări, apariția de copii, oficializări,

tot ce înseamnă transformare la nivel afectiv. De fapt, este cea mai bună lună din an, când nativii Rac pot lua decizii radicale în sfera aceasta sentimentală. Să nu uităm faptul că ei sunt semne ce doresc echilibru, familie, emoție, implicare, iar această lună aduce din abundență toate aceste trăiri.

Pe data de 3 octombrie, Mercur, planeta comunicării, intră în casa iubirii, a creativității, a emoției, vă veți simți în largul vostru, veți exterioriza ceea ce simțiți față de cei din jur, veți fi mult mai sceptici la ceea ce vi se spune, poate și voi veți fi mai atenți la ceea ce veți destăinui sau veți exterioriza.

Totuși, Mercur între între 3 și 31 octombrie merge în mers direct, va retrograda după 31 octombrie și până pe 21 noiembrie 2019, iar tot ceea ce vine în prima parte a lunii și vă animă sufletul, vă atrage în tot felul de conjuncturi, după 31 octombrie poate să fie pus la îndoială.

Dacă de anul trecut din octombrie-noiembrie sunteți într-o relație extraconjugală sau sunteți în tratative cu o anumită persoană și tot vă gândiți să îi dați o oportunitate, să îi dați o posibilitate de a pătrunde în sufletul vostru, în această lună veți miza pe ”totul sau nimic”.

Mai mult decât atât, Marte din 4 octombrie intră în casa familiei, așadar veți lua în calcul ideea poate de a vă rupe de o relație ce nu mai funcționează de foarte mult timp, apar tot felul de secrete legate de această familie.

Posibil în familia din care proveniți să aveți unele conflicte cu părinții, fie de la o moștenire, fie de la frați sau de la faptul că ați fost la un moment dat marginalizați în anumite conjuncturi sau s-a profitat de pe urma încrederii și devotamentului vostru.

Pe data de 9 octombrie, Venus intră în casa iubirii, iar două luni de zile există predispoziția de a vă îndrăgosti, de a da curs liber sentimentelor, instinctelor, de a face o impresie bună în cercul vostru de prieteni. Dacă activați pe medii de creativitate, de socializare cu oamenii, veți face o impresie bună, îi atrageți după voi, spuneți tot ceea ce trebuie, exact când trebuie, iar de aceea vă faceți plăcuți.

În cazul în care aveți blocaje în relații și simțiți că un lucru vă ține acolo și nu are explicație, în această lună ar fi bine să vă rugați mai mult, să aprindeți mai multe lumânări, să încercați să găsiți aceste probleme, întrucât se poate face o eliberare de trecut.

Ascendentul momentului în această lună cade în semnul Rac, pe semnul vostru, iar karma este suprapusă peste acest Saturn care reprezintă magia, trecutul și lucrurile mai ascunse din viața voastră. Este momentul propice de a pune la îndoială tot ceea ce vine spre voi și să intensificați munca personală tocmai pentru a afla răspunsuri.

Pe data de 14 octombrie are loc faza de Lună plină pe casa carierei, deci se dă un nou start profesional, tânjiți după această oportunitate de luni bune. Acum se creează momentul, urmând ca undeva după 23 octombrie, prin intervenția anumitor persoane noi ce apar în viața voastră să vă faciliteze aceste schimburi sau aceste modificări și să ajungeți la tot ceea ce vă doriți, cel mai probabil și bani în buzunar.

Luna plină din 28 octombrie aspecteză casa iubirii, a relațiilor, existând posibilitatea de a vă muta alături de cineva, de a începe o relație nouă, de a trece peste anumite blocaje ce sunt în familie.

Vorbim de neatenție, de neimplicare în activitățile casnice ale partenerului, de predispoziția de infidelitate din partea celor din jur, deci sunt foarte multe lucruri pe care le rezolvați în această lună sau le conștientizați legat de sentimente.

Din punct de vedere medical, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mult mai echilibrați, să nu faceți excese mai ales dacă veți participa la tot felul de evenimente, întrucât sistemul digestiv și cel hormonal pot fi supuse stresului.

Dacă aveți probleme legate de tensiunea arterială sau de insomnie, ar fi recomandat în această lună să faceți un consult și pe partea de tiroidă, întrucât aceasta din luna aprilie-mai 2019 a fost supusă stresului și există posibilitatea de a avea unele dezechilibre.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru întâlniri, ieșiri în oraș, întâlniri romantice, oficializări de relație: 9 octombrie, 13 octombrie, 17 octombrie, 28 octombrie
  • Zile favorabile pentru semnare de contracte: 10 octombrie, 19 octombrie, 23 octombrie

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavorabile pentru intervenții chirurgicale: 7 octombrie, 13 octombrie, 19 octombrie, 26 octombrie
  • Zile nefavorabile pentru călătorii: 18 octombrie, 27 octombrie, 31 octombrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!