Horoscop luna Octombrie 2019 Leu: multe transformări pe toate planurile

Horoscop Octombrie Leu: pentru nativii Leu luna octombrie 2019 aduce foarte multe transformări atât pe plan profesional, cât și pe direcția sentimentală cu implicații

mai mult pe partea de familie, cămin, investiții, mutări, achiziții.

Între 1 și 23 octombrie schimbările astrale generate de intrarea lui Mercur în semnul Scorpion, din 3 octombrie, intrarea lui Marte în Balanță pe 4 octombrie și intrarea lui Venus în Scorpion din 9 octombrie favorizează acumularea de resurse noi.

Nativii Leu vor lua în calcul ideea de a achiziționa un bun, de a înstrăina o situație ce în momentul de față îi dezavantajează, vorbim fie de o locuință, fie de o mașină, fie poate sunt preocupați de obținerea unor acte, avize ce sunt necesare tocmai pentru a intra în posesia unor bunuri.

Marte, plasat pe casa comunicării, aduce un discurs mai vehement, agresiv din partea Leilor. Mai mult decât atât, vor lua în calcul și oportunitatea de a începe studii noi, de a se documenta mult mai activ cu privire la un demers ce urmează a fi efectuat de către aceștia după data de 23 octombrie, când Soarele va intra pe casa investițiilor.

Legătura cu familia, din perspectiva nativilor Leu, în această lună este destul de agresivă, întrucât se simt folosiți, utilizați la randament maxim, poate se profită de ceea ce au spus la un moment dat sau de energia lor, de banii lor și acum trebuie să își facă dreptate.

Pe 14 octombrie are loc faza de Lună plină pe casa studiilor, a examenelor și de aceea mulți Lei vor fi determinați în jurul acestei date să își dea fie anumite examene, fie să se înscrie la un anumit concurs, să meargă la un interviu, să înceapă studii referitoare la o limbă străină sau demersuri ce vizează mutarea într-o altă țară sau într-un alt spațiu.

Tot ceea ce se începe în această perioadă și până pe 28 octombrie, când are loc faza de Lună nouă în semnul Scorpion, îi va duce la un alt nivel. Aici vorbim chiar de manifestarea în plan concret a acelor planuri.

În linii mari, vorbim de domicilii noi, renovări, de intrarea în posesie a unei moșteniri, de revendicarea drepturilor ce le revin Leilor, de probleme ce pot să apară în familie, generate de o suferință a unei persoane dragi.

Discutăm posibil de părinți, bunici și poate chiar și de sănătatea voastră care este supusă stresului, dar vorbim mai mult de ceilalți, nu doar de voi și tocmai de aceea Leii vor învăța să se limiteze la puțin, la ceea ce pot rezolva de pe o zi pe alta.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Leu în luna octombrie 2019 este de a fi mai atenți la sfera sentimentală, întrucât se pot produce unele dezechilibre, deoarece tot influxul astral se manifestă pe acte, pe drumuri, pe muncă, în defavoarea relației de cuplu, iar Jupiter, marele benefic, în cuadratura pe care o va forma cu Lilith poate să aducă multe neplăceri din punct de vedere sentimental.

Acestea pot să vizeze fie ieșirea la suprafață a unui secret, fie chiar voi să dați curs unei relații extraconjugale, să simțiți nevoia de complimente, de afecțiune, de dragoste fizică, efectiv partea amoroasă să decidă pentru voi în această perioadă.

Nu aș zice că sunt lucruri pe care puteți să le evitați sau care să vă încânte, mai degrabă sunt aspecte ce vizează legăturile karmice cu persoane din viețile anterioare, un lucru ce nu se poate evita în momentul de față, este asemenea unui blocaj care vă atrage, vă fascinează, vă încântă, dar totodată vă și destabilizează moral.

Dacă veți cere sfatul unui preot, unui psiholog, unui astrolog, unei persoane care poate să distingă între bine și rău, toate acele informații există posibilitatea să rezoneze cu voi, dar totuși să nu ofere cele mai bune răspunsuri sau să nu vă încânte, tocmai de aceea veți acționa pe cont propriu și nu veți ține cont de alte opinii.

Pe moment este bine, numai că după 31 octombrie Mercur retrogradează și poate să scoată aceste secrete la suprafață. Această stare se va menține până la începutul lunii decembrie, timp în care mulți Lei vor conștientiza dacă este bine sau nu să dea curs acelor provocări sau să le ducă la un alt nivel.

Lucrurile se pot complica din toate punctele de vedere, întrucât la mijloc vorbim atât de carieră, cât și de bani, de mutări și de relații sentimentale care par să fie ok, dar în realitate să fie asemenea unei capcane, tocmai pentru a vă retrage dintr-un anumit context, de a vă duce într-o altă situație care să vă pună la încercare.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pe achiziții: 1 octombrie, 7 octombrie, 27 octombrie
  • Zile favorabile pentru călătorii: 9 octombrie, 17 octombrie, 28 octombrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru intervenții medicale, consultații medicale: 3 octombrie, 16 octombrie, 31 octombrie
  • Zile nefavorabile pentru vânzări, intermedieri: 4 octombrie, 27 octombrie, 31 octombrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!