Horoscop luna Noiembrie Taur 2020

In luna noiembrie, nativii Taur simt ca au evoluat foarte mult, dar sunt epuizati mental, isi pierd si din energia fizica

Sunt posibile și afecțiuni ale sănătății, mici accidente pe fondul ascensiunii nativilor, a dorinței de autodepășire, pe de o parte, și a lipsei de îndemânare fizică, pe de altă parte.

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii devin ceva mai analitici și mai atenți la ceea ce îi înconjoară.

Din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și nativii zodiei Taur nu își revin complet din starea de moliciune, dar măcar nu mai sunt atât de agitați și de arțăgoși.

Au bucuria de a-și vedea lucrurile bine puse la punct, au terminat curățenia prin toate sertarele, prin toate fișierele computerului.

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Taur

Nu s-au putut concentra pe niciun fel de treabă de migală, au fost dezordonați în ultima perioadă.

Dacă au un dulap în care doresc să facă ordine, dacă au un vraf de hârtii care trebuiesc îndosariate într-un fel anume, dacă doresc să facă plăți importante, nu au decât să aștepte până în data de 2! Cel mai bine să înceapă pe 3 noiembrie!

Data de 2 noiembrie este una cu impact pentru că este foarte posibil ca nativii Taur sau o parte dintre aceștia, să primească o veste cum impact deosebit asupra vieții lor.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Noiembrie

În data de 10 noiembrie, când Mercur intră în zodia Scorpion, nativii Taur au cele mai mari șanse să își descopere unul dintre partenerii de afaceri cu ceva ascuns. Nu este ceva de rău!

Este doar ceva ce nativul nu știa și pentru care este foarte posibil să facă o discuție mai gravă decât faptul în sine.

Mai delicat este că și partenerul de cuplu pare că îi ascunde nativului ceva, dar, ca și în cazul parteneriatelor de afaceri, nu este ceva rău, dimpotrivă, partenerul de cuplu poate face nativului o mare surpriză și aceasta cu complicitatea prietenilor!

Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie poate însemna începutul unui nou parteneriat. Nativul are de încheiat niște alianțe cu persoane influente.

Într-o parte este un partener de afaceri ales intuitiv mai mult decât pe considerente pragmatice, în altă parte este un prieten, o relație de suflet. Dar persoane influente, persoane de încredere intervin în acest parteneriat cu autoritate și cu cunoaștere.

Este un moment bun pentru nativii Taur, este posibil să fie începutul unei colaborări care nativilor Taur să le aducă progres.

Mai puțin benefic poate să fie pentru partea financiară. Pentru un avantaj, și în această zonă nativul are mult de muncit.

Data de 21 noiembrie este o dată cu dublă semnificație: Soarele intră în zodia Săgetător și Venus intră în zodia Scorpion. Nativii Taur au încheiat acel contract, bun.

Soarele intră în zona banilor veniți dintr-un eventual credit sau un aport financiar din partea partenerilor de afaceri.

Profesional începe munca și financiar și de acolo vin bani, ceea ce face ca perioada să se anunțe și mai bună decât am estimat până acum.

Venus intră în zona parteneriatelor. Nativul este de-a dreptul încântat de noile alianțe. Este evident că aceia care l-au sfătuit au făcut-o cu tâlc.

Dragoste și relații Taur în Noiembrie

În viața personală se anunță armonie în cuplu, o comunicare bună. Este foarte posibil ca partenerul de viață să fie puțin nemulțumit de noile responsabilități pe care le presupune noile alianțe ale nativului.

Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii au o relație mult mai apropiată cu prietenii. Nu că până acum nu s-au înțeles, ci dimpotrivă. Dar au existat și izbucniri emoționale. Au existat îndoieli.

Nativii au fost atrași de așa ziși prieteni destul de dubioși. Dar reintrarea planetei Neptun în mers direct produce un moment de trezire în care nativul Taur revine la aceia care il iubesc cu adevărat.

Văzând aspectele din data de 29 noiembrie, astrologul zodiacool.ro constată că nativii termină luna noiembrie cu o armonie și o înțelegere bună cu persoana iubită.

30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Axa banilor este foarte bine aspectată și se pare că nativilor Taur li se deschide o perioadă foarte spornică, plină de activități care le fac plăcere.

Și cel mai important, în dragoste nativii trăiesc cu persoana iubită într-o armonie deplină.

Predispoziții luna Noiembrie pentru Tauri

Nativii zodiei Taur au evoluat atât de mult în ultima vreme încât nu mai știu ce înseamnă o discuție nevinovată, cu subiecte banale și cu oameni obișnuiți.

Nativii au ceva în minte, au un plan care presupune cunoștințe temeinice despre ceva anume și se străduiesc să acumuleze tot ce se poate referitor la domeniul respectiv.

Astrologul zodiacool.ro consideră ca nativii se epuizează mental. Nu se pot opri din niște gânduri mai puțin optimiste, mai ales la începutul lunii, când și Mercur este în retrogradare și mintea este ceva mai puțin ordonată ca de obicei.

Fapt pentru care nativii se îngrijorează ușor pentru că ei în această perioadă tocmai pe minte se bazează.

Dar nativii Taur se simt devitalizați. Este normal, planeta energiei fizice nu este foarte bine poziționată și este normal ca nativii să nu se simtă în putere decât au fost obișnuiți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!