Horoscop luna noiembrie 2019 Pești: apare o veste bună legată de o creștere salarială

Horoscop Noiembrie Pești: retrogradarea lui Mercur va pune amprenta asupra psihicului, modului în care vă raportați la anumite studii, deplasări.

Se pot întâmpina foarte multe amânări în privința acestor demersuri legale ce se pot dezvolta în această lună.

Partea bună este că Venus, din data de 1 noiembrie, intră în segmentul rezervat carierei și alături de Jupiter, marele benefic, vă va susține, încuraja, chiar dacă veți întâmpina tot felul de obstacole să mergeți mai departe, să cereți mai mult de la voi, să insistați pentru a duce la bun sfârșit un proiect pe care voi îl visați de foarte mult timp.

Dacă vi s-a propus de la finele lui iunie-începutul lui iulie, respectiv septembrie-octombrie posibilitatea de a pleca în străinătate, de a semna un contract cu o firmă din străinătate sau dintr-un oraș nou, părerea astrologului ZODIACOOL este că ar trebui să mai amânați sau să cereți niște detalii în plus în perioada 1-20 noiembrie, întrucât această mișcare de retrogradare a lui Mercur va face ca lucrurile să nu meargă cum le-ați planificat, în realitate să fie totul diferit de cum este pe foaie.

Dacă vreți să faceți acest pas cu plecarea, mutarea pentru cineva drag, aici putem vorbi de o persoană care a apărut relativ recent în viața voastră și vă dorește alături de ea, dar asta presupune să plecați. Ideal ar fi, de asemenea, să cereți tot felul de detalii, întrucât lucrurile se pot complica pe parcurs.

În jurul datei de 12 noiembrie, când apare pe cer Luna nouă în segmentul rezervat actelor, examenelor, deplasărilor, recomandăm nativilor Pești să fie foarte atenți la trafic, întrucât există posibilitatea de a fi implicați în posibile accidente sau de a fi amendați.

Uite ce îți rezervă astrele în 2020!

Previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Pești 2020

Dacă aveți de susținut examene, atunci ar fi bine să vă ascultați mai mult intuiția decât rațiunea, întrucât aveți tendința să vă răzgândiți și să nu completați ceea ce este ok acolo.

Tot ceea ce înseamnă discuții cu membrii familiei, în special frați, în jurul datei de 12-19 noiembrie pot să apară conflicte, fie de la o moștenire, fie de la anumite vorbe care s-au spus legat de copiii sau partenerul vostru. Apar din senin multe conflicte pe tot felul de detalii mici, dar care vă pot strica starea de spirit.

În parte a doua a lunii, după revenirea lui Mercur la mers direct, pe data de 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător, vă ajută să vă mobilizați mai mult pe partea financiară, vă dați seama că nimeni nu vă va salva niciodată din orice problemă veți avea, așa că totul depinde de voi.

De asta luați inițiativă și doriți să fiți mai buni pe segmentul comunicării, al interacționării cu ceilalți, a comerțului, a imaginii pe care o vindeți despre propria persoană celor din jur, pe plan profesional.

Un moment special este pe 26-28 noiembrie, când are loc faza de Lună nouă pe carieră și vine o veste bună legată de o avansare, creștere salarială, de un raport care se întocmește legat de munca voastră, primiți vești bune.

Pe 28 noiembrie, guvernatorul vostru revine la mers direct în segmentul vostru și vă ajută, după șase luni de zile în care a stat în stare de nemulțumire, depresie, oscilație, reorientarea sufletului către noi principii, tendințe spirituale, să faceți un bilanț și să vă dați seama că sunteți foarte puternici și ați învățat foarte multe lucruri prin simpla implicare în viața și gândurile voastre.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru întâlniri de afaceri: 20 noiembrie, 26 noiembrie, 28 noiembrie
  • Zile favorabile pentru investigații medicale: 18 noiembrie, 27 noiembrie
  • Zile favorabile pentru investiții pe termen lung, locuințe, mașini: 22 noiembrie, 28 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru deplasări: 10 noiembrie, 18 noiembrie, 22 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!