Horoscop luna noiembrie 2019 Capricorn: posibil să plecați într-o călătorie

Horoscop Noiembrie Capricorn: sfârșitul toamnei pentru nativii Capricorn aduce în perioada 1-20 noiembrie, prin retrogradarea lui Mercur în segmentul rezervat

atât prieteniilor, asocierilor, cât și vieții de cuplu, dispute, nemulțumiri, bârfe, care îi va dezamăgi și îi face să se gândească de două-trei ori de acum încolo la felul în care vor aborda o situație când vine vorba de un grup, cerc de prieteni, poate prietenii de la locul de muncă.

Cert este că mulți nativi Capricorn vor învăța o lecție, cea în care vor conștientiza că nu este bine să mai spună oamenilor din jur ce simt sau trăiesc.

Trebuie să fie mai rezervați, să țină în sufletul lor și să caute singuri rezolvarea la anumite probleme, întrucât toate aceste mici secrete pe care le-au destăinuit la un moment dat acum vor ieși la suprafață, într-un chip total neașteptat care va dezamăgi.

De pe data de 1 noiembrie și până pe 26 noiembrie, Venus, planeta dragostei, se află în casa a XII-a, a psihicului.

Va fi o perioadă de trei săptămâni în care nativii Capricorn vor dori să își găsească pacea interioară, să fie mai relaxați, să nu se mai arunce chiar atât de mult în tot felul de ape tulburi când vine vorba de a ajuta pe alții, de a da curs unor provocări.

Ba mai mult, mulți nativi Capricorn vor lua în calcul ideea de a pleca într-o vacanță, de a cere sfatul partenerului într-o anumită situație, posibil prin prisma locului de muncă să găsească o persoană nouă dacă sunt singuri.

Important este că vă dați seama în această perioadă, până pe 26 noiembrie, ce vă motivează mai mult pe partea afectivă, ce este iubirea adevărată și profundă, iar aceste răspunsuri nu aveți cum să le găsiți decât dacă vă îndreptați spre partea de filozofie, spiritualitate, credință.

Posibil să aveți o perioadă de cenzură în acest interval și odată cu începutul postului Crăciunului să se amplifice aceste stări. Important este că mulți nativi Capricorn vor conștientiza ce e mai indicat pentru ei și pentru viața lor.

Dacă sunteți implicați în relații extrem de complicate, ce vorbesc de bunuri la comun, de implicarea prietenilor, familiei, copiilor care vă țin pe loc, dar nu vă dau liber sufletului, atunci în această perioadă veți conștientiza ce e mai bine și ce nu.

Chiar dacă vor fi mici discuții între 12 și 19 noiembrie cu privire la o anumită despărțire, cel mai probabil după 3 decembrie veți ajunge la ideea aceasta și veți pune totul pe tapet.

Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Capricorn 2020

Dacă sunteți la începutul unei relații, atunci vedem că micile gesturi făcute de parteneri să vă încânte, să vă confirme faptul că e cineva care poate să vă rămână alături pentru următorii 29-30 de ani cel puțin.

Important este că după 20 noiembrie, Mercur își revine la mers direct, iar pe 22 noiembrie Soarele intră în casa a XII-a, a psihicului și amplifică aceste stadii dezvoltate de voi, tocmai pentru a vă face să fugiți de anumite frici, să vă înfruntați cu anumite temeri și chiar să aveți mai mult curaj și disciplină în activitatea de zi cu zi.

Toată acea apăsare de peste an pe care ați simțit-o în suflet, acele conflicte se pot conștientiza, se pot elimina în această perioadă a lunii noiembrie.

După 28 noiembrie, Neptun revine și el la mers direct în casa comunicării și probabil finele lunii aduce pentru mulți Capricorni posibilitatea de a pleca într-o călătorie, de a semna un act, de a relua anumite proceduri pentru a susține un examen. Sunteți foarte bine aspectați.

De remarcat este faptul că pot să revină persoane din trecut în viața voastră pentru o perioadă scurtă, tocmai pentru a vă mai oferi o lecție pe care să o țineți minte mulți ani de acum încolo.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru examene: 20 noiembrie, 26 noiembrie, 30 noiembrie
  • Zile favorabile pentru investiții: 23 noiembrie, 29 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru investiții: 12 noiembrie, 16 noiembrie, 19 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru intervenții medicale: 26 noiembrie, 30 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!