Horoscop luna noiembrie 2019 Balanță: noi șanse de dezvoltare în carieră

Horoscop Noiembrie Balanță: sfârșitul toamnei pentru nativii Balanță aduce multe probleme pe partea financiară.

Mercur, planeta colaborării, comerțului, banilor, retrogradează din 31 octombrie și până pe 20 noiembrie în casa rezervată finanțelor.

Cei care au ascultat recomandările lunii octombrie, cel mai probabil acum se află la adapost, întrucât au încercat să își mai oprească anumite rezerve pentru aceste perioade ce pot să vină într-un chip neașteptat cu tot felul de restricții sau situații neașteptate ce implică cheltuieli în viața lor.

Nativii Balanță, în toată perioada anului 2019, au avut Mercur în retrogradare pe segmente ce țin de muncă, carieră și acum de bani. Aceste semnale ce au fost exprimate de Univers către ei vin să îi determine până la sfârșitul lunii noiembrie, să ia în calcul o nouă schimbare pe partea de muncă.

După 19 noiembrie, marea majoritate a nativilor Balanță vor fi hotărâți în proporție de 90% să dea curs unor noi oportunități ce pot veni fie din străinătate, fie dintr-un alt oraș, fie prin prisma unor prieteni sau a partenerului.

Cert este că ei vor să se rupă de aceste situații ce se repetă la nesfârșit, poate chiar de 12-13 ani în viața lor.

Chiar dacă la început totul a fost foarte bine, acum vedem să fi ajuns la un stadiu de plafonare, să vă doriți mai mult și să nu se poată realiza aceste cerințe ale voastre, întrucât fie firma nu dispune de aceste resurse, fie poate v-ați plafonat și vreți să întâlniți alte persoane, să vă exprimați alte calități, talente într-o altă activitate.

De aceea Universul vă blochează pe partea financiară, ca să vă împingă de la spate, să dați curs acestor noi oportunități.

Vezi ce se întâmplă în 2020!

Previziunile astrologului ZODIACOOL Balanță 2020

În perioada 20 noiembrie, vedem ca Mercur să își revină la mers direct, în condițiile în care și Soarele, din 22 noiembrie, intră în semnul Săgetător, pe casa contractelor, comunicării și deplasărilor, ajutându-vă să negociați un contract sau să participați la interviuri, să luați în calcul ideea de a pleca în străinătate, de a relua anumite colaborări cu rudele ce v-au propus la un moment dat o afacere.

Răspunsul vostru va fi așteptat în jurul datei de 26 noiembrie.

Nu toți nativii Balanță vor trece prin aceste schimbări, marea majoritate vor avea divergențe cu șefii, colegii de la muncă din prisma banilor sau a unor lucruri ce le revin lor să le ducă la bun sfârșit peste program, însă eforturile nu le sunt apreciate.

După data de 22 noiembrie cerințele se vor rezolva și veți trece peste acest blocaj. Mai mult decât atât, vedem să se ridice și oportunitatea de a vi se da o funcție sau mai multă responsabilitate în următoarea perioadă.

Pe partea sentimentală, între 1 și 26 noiembrie, Venus, guvernatoarea voastră, intră în segmentul rezervat comunicării, deplasării, iar partenerul va veni cu multe idei de a pleca, vă invită să participați alături de el la tot felul de activități, posibil evenimente.

Din cauza faptului că pe partea financiară sunteți nemulțumit sau puteți auzi despre un eșec, acest lucru vă poate dezamăgi și determina să dați curs mai greu acestor tentații.

La finele lunii, pe 28 noiembrie, vedem cum Neptun își revine la mers direct în casa muncii și a sănătății. De aceea, blocajele pe partea de sănătate ce vizează sistemul nervos, muscular, problemele cu ficatul, pielea, să își revină, să găsiți un tratament sau să dea rezultate favorabile o procedură, dacă sunt probleme mai grave.

În concluzie, luna noiembrie pentru nativii Balanță aduce probleme financiare fiindcă nu ați gestionat cum trebuie o anumită situație. Țineți-vă departe de tot ceea ce înseamnă împrumuturi, întrucât dacă veți da anumite sume de bani sunt șanse foarte reduse ca să vă mai revină acel surplus financiară înapoi.

Dacă aveți propuneri de plecări în străinătate, acestea se pot concretiza mai mult la sfârșitul lunii, iar dacă le veți grăbi până pe 20 noiembrie există posibilitatea de a avea parte de peripeții.

În trafic, ar fi indicat să fiți foarte atenți în jur de 19-20 noiembrie, întrucât există riscul de a fi amendați. În legătură cu familia, nativii Balanță în continuare pot să fie îngrijorați, deoarece un membru al familiei se poate confrunta cu stări de sănătate nu tocmai bune, chiar precare și pot să fie nevoiți să ajungă la spital, să aibă grijă de acele rude.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru deplasări: 26 noiembrie, 30 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru investiții: 12 noiembrie, 21 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru intervenții medicale: 9 noiembrie, 15 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru examene: 17 noiembrie, 25 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!